Vain yksi oksa

Meidän olohuoneesta on viime päivinä ollut aika huikeat näkymät, kun ikkunan takana kasvava omenapuu on auennut täyteen kukkaan. Olohuone on tuossa kohtaa kerrosta pihaa korkeammalla, joten omenapuun kukkiva latva on sopivasti katseen korkeudella. Koitin saada tuota ikkunasta näkyvää valkoista pilveä kuviinkin, mutta se ei ollutkaan niin helppoa kuin ajattelin. Toisinaan näkymien kuviin saaminen ei olekaan aivan yksinkertaista!

Olohuone kesäOlohuone KesäRaaskin juuri ja juuri katkaista yhden oksan omenapuusta sisälle. Tuo käppyräinen, tukeva oksa kukkineen onkin niin herttainen, että se sai paikan tuon ihanan rottinkisen pikkupöydän päältä. Olohuoneessa on ollut viime aikoina pieniä sisustuspohdintoja päällä ja ajattelin sovitella tänne jotain uudenlaista kalustetta. Toivottavasti jo ensi viikolla ehdin kokeilemaan. Lupaan sitten näyttää kokeiluja teillekin!

rottinkinen lehtikoriNyt täytyy lähteä pakkailemaan, sillä huomenna kutsuu kaunis ja aurinkoinen (varmasti!!) Riika! Kuinkahan pienella matkavarustuksella sitä uskaltaisi lähteä liikkeelle!? Eihän sitä yhdeksi viikonlopuksi tarvitse juuri mitään, ja laukkuun olisi hyvä jättää tilaa tuliaisillekin. Sillä aikaa kun olen reissussa, kurkataan blogissa ainakin terassiprojektin etenemistä ja luvassa on terassia ensimmäistä kertaa rakentavan vinkkejä muille vasta-alkajille!

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *