Kattauskokeiluja Osa 2

vaaleanpunainen kattaus1

Toinen kattaus on varsin söpö ja hempeilevä. Koitin miettiä mustavalkoisen kattauksen lisäksi mahdollisimman erilaisia juttuja, jotta kattauksista tulisi tyyliltään toisistaan poikkeavia. Vaaleanpunaiseen päädyin neilikoiden innoittamana. Tyttäriä kaivattiin apuun ideointiin, mutta minä laitoin pelin poikki siinä vaiheessa kun serveteistäkin olisi tullut vaaleanpunaiset. Harmaat polkadot -servetit on söpöt. mutta ei liian hempeät värinsä vuoksi. Harmaa ja vaaleanpunainen yksi suosikkiväriyhdistelmäni! Aivan ihanat yhdessä. Muuten kattauksessa jokin ei omaan tyyliini istu, ehkä se on liian suloinen minun makuuni.

vaaleanpunainen kattaus 2

Servettirenkaat olen tehnyt itse kirppikseltä ostamistani erilaisista valkoisista napeista. Renkaaseen sujautettiin servetin lisäksi yhdet kukkasetkin. Pöytään löysi tiensä myös vaaleanpunainen Mariskooli. Minulla on muuten noita Mariskooleja kaapin kätkössä aika kattava värilajilelma menneiltä vuosilta. Jokunen hillityin kulho on käytössä aika useinkin, mutta värikkäimpien myymistä olen harkinnut.
Jotta kattauksessa säilyisi herkkä vaikutelma, jätettiin se aika vaatimattomaksi ja kukkaset ovatkin pääosassa.

vaaleanpunainen kattaus 3

Maljakot / Bloomingville
Muovinen kaitaliina / Asko
Servetit / Kööpenhaminasta
Servettirenkaat / DIY

Viimeisin variaatio taisi tällä kertaa kolahtaa minuun eniten, sen näytän teille luultavasti jo huomenna!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ihania kattauksia molemmat! Vaikea olisi valita mieluisampaa sillä tässä nuo vaaleanpunaiset tuon harmaan seurana on vaan niin herkut. Onneksi ei tarvitse valita 🙂

 2. 2

  sanoo

  Kaunis on tämäkin, mutta eilinen musta-valkoinen on kuitenkin tällä hetkellä suosikkini. Huomista odotellessa… 😉

 3. 5

  Korukopan Eija sanoo

  Keväinen vaaleanpunainen kausi menossa, joten nuo neilikat ja skooli sykähdyttivät <3

 4. 6

  sanoo

  Suloista! Tästä kattauksesta minulle nousivat suosikeiksi kivat maljakot ja hempeät kukat. Meidän kaapista taitaa muuten löytyä nuo samat servetit, jotka sopivat kyllä kauttaukseesi hienosti…

 5. 7

  Meri sanoo

  Aivan ihana tämä vaaleanpunainen kattaus! <3 Vaaleanpunais-fanille NIIN herkullinen! Taidan itse ripotella vähän tuota mustaa meidän sisustukseen (tällä hetkellä on lähinnä valkoista ja vaaleanpunaista tms. pastelleja), tuo niin hyvin särmää.
  PS Tykkään sun blogista tosi paljo. Tää on vähän ku lukis jotain sisustus tms. lehteä 🙂

  • 7.1

   sanoo

   Oi, miten kiva kuulla! Mukavaa, että viihdyt juttujeni parissa. 🙂 Pieni ripaus mustaa tuo kyllä kivasti särmää pastellejen joukkoon, joten suosittelen kokeilemaan!!

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *