Uutta olohuoneessa

Ikea Storsele

Minulla on jonkin aikaa ollut olohuoneen kanssa jonkin sortin tyytymättömyys päällä. Huone on tuntunut liian ahtaalle ja täyteet ahdetulle kun jokainen seinä on ollut täynnä kalusteita. Niinpä sain viime viikonloppuna sairastellessani ja sohvalla maatessani ajatuksen myydä jotain pois ja hankkia tilalle jotain pidempään pohtimaani. Ikean Storsele ei ehkä ole se persoonallisin ratkaisu olohuoneen tuoliksi, mutta kyllä vaan tykkään siitä niin paljon, että sille oli tilaa tehtävä. Aiemmat tuolit meni muutamassa minuutissa kaupaksi paikallisella fb-kirppiksellä, joten spontaani ideani tuli aika nopeasti toteutettua. Jos haluat kurkata, mitä mustan rottinkituolin paikalla oli ennen kaksin kappalein, kurkkaa vaikka tänne.

Uusi rottinkituoli tuntuu sirommalle, vaikka se on vähän suurempi ja ilmavammallekin. Ja lisäksi sen viereen nyt jää tyhjää seinustaa, jota kaipasinkin. Ehkä vielä jostain suunnasta täytyy karsia, jotta huoneesta tulisi avarampi. Istumapaikkoja on nyt yksi vähemmän, mutta käytäntö on osoittanut, ettei vanhat tuolit olleet koskaan arkisin käytössä ja kun meillä on vieraita, suurin osa tykkää istua aina lattialla tyynykasojen päällä.

Eräs harmaavalkoinen herra otti tuolin heti omakseen ja ei kovin mielellään muita päästäisi siihen istumaan. Syynä lienee sopiva tarkkailusijainti ja lämmin lampaantalja. Seuraavaksi sitten mietiskellään tyynyjä sun muuta tuolille. Ensimmäisenä käteen osuneet pääsivät tuolille nyt, mutta kissalle ainakin kelpaavat.

Kissa nukkuuMusta rottinkituoli

Niin se vaan koitti lokakuu ja syksy on jo aika pitkällä. Hauskaa sinänsä kun ulkona pelargoniat ja marketat kukkii vielä aivan täyttä päätä… Mutta pian saa alkaa odottamaan talvea, ei hullumpaa sekään

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Mukavan ilmavalta näyttää. Ja mikä ihastuttava tuolin valtias. En minäkään hevin luovuttaisi tuollaista loikoilupaikkaa.

 2. 2

  Korukopan Eija sanoo

  Värisävyt ja huoneen tunnelma viehättävät <3
  Ei ihme, että kisulikin viihtyy!

  • 3.1

   sanoo

   Siinä on yllättävän hyvä istua ihan ilman mitään pehmusteitakin! On sopivan pyöreästi muotoiltu ja selkänoja yltää niskan yli, toisin kuin vanhoissa tuoleissa, joissa ei voinut löhöillä. 😀

 3. 7

  sanoo

  Minustakin tuo Storsele tuoli on kaunis. Siitä saisi varmaan aika pehmeänkin, jos laittaisi kunnolla rouhetoppauksia. Meillä yleensä kaikki etsivät pehmeitä istuimia, niin on mukavuudenhaluista porukkaa. Minä takkuilen makuuhuoneen kanssa. Ei meinaa miellyttää millään silmää eikä toisaalta jaksa alkaa mihinkään isompiin muutoksiin. Tämä syksyn pimeneminen saa helposti kaipaamaan jotakin uutta ympärille.

  • 7.1

   sanoo

   Tuo storsele on yllättävän hyvä istua ihan ilman pehmusteitakin ja tyynyjen kera aivan supermukava. Tai ainakin minulle tuo muotoilu on nappi!
   Ehkä se tämä syksy ja elämän siirtyminen sisätiloihin tuo sen, että alkaa panostaa ja kiinnittää enemmän huomiota sisätiloihin ja silloin helposti kaipaa jotain uutta. 🙂

 4. 8

  Maria sanoo

  Ooo! Tämä tuoli taitaa päästä meidänkin olkkariin. Hyvältä näyttää!

   • 8.1.1

    Maria sanoo

    Päädyttiin kuitenkin ektorpin lepotuoliin. Tuo olisi ollut tilaan sopivampi ( ja mun silmään ja mieleen) mutta mies oli toista mieltä ja joskus on kuunneltava häntäkin. Perusteluksi riitti, että jos meidän pienet neidit menossaan vaikka kaatavat kevyen tuolin päälleen… 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *