Uutta kohti

Uuden vuoden alkaminen tuntuu jotenkin puhdistavalle. Uusi alku, uusi mahdollisuus, sopiva sauma nollata erinäisiä tilanteita. Aloittaa puhtaalta pöydältä.
Lupauksiakin voisi tehdä. Viime vuonna lupasin olla parempi ihminen, parempi äiti ja parempi vaimo. Lupasin pitää parempaa huolta itsestäni ja kuunnella enemmän itseäni. Olen tainnut onnistua ainakin joissain näistä. Siispä lupaan samat asiat tällekin vuodelle. Jospa pääsisin lupausteni kanssa tänä vuonna pidemmälle. Lisäksi lupaan tehdä enemmän asioita, jotka tekevät minut onnelliseksi ja lakata tekemästä turhia asioita, pelkästään siksi, että niin vaan kuuluu tehdä. 

Kovin suuria mullistuksia ei tänä vuonna pitäisi olla tiedossa. Jotain uutta kuitenkin starttaa alkuvuodesta ja odotankin innolla, että pääsen siitä teille kertomaan, toivottavasti pian. Moni saattaa arvatakin mistä on kyse… Musta tuntuu, että tästä tulee tosi hyvä vuosi! 

Blogin suhteen mennään tänäkin vuonna aivan entisenlaisella linjalla. Toki aina voi koittaa parantaa ja skarpata, olla taitavampi ja ahkerampi. 😉 Kiitos teille murusille, jotka täällä vierailette aina vaan uudelleen ja uudelleen. Ja erityisesti teille, jotka sanan tai pari jätätte aina käydessänne. Ilman vuorovaikutusta bloggaaminen olisi turhan tylsää. 🙂

Näiden ihanan siirappisten mietelauseiden myötä toivon kaikille teille Onnekasta Uutta vuotta 2013! Uskotaan unelmiin ja eletään hyvä vuosi!!

today i will be the best version of me

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ihanaa uutta vuotta! Oon ihan malttamaton, mikä juttu oikein starttaa…. Arvelen, että rupeat tekemään sisustussuunnitelmia omalla firmalla… Ihania mietelauseita; suosikki on toi best version of me:)

 2. 3

  Mari sanoo

  Viisaita ajatuksia ja lupauksia. Olen iloinen, että löysin blogisi. Onnea Uuteen Vuoteen ja lupausten täyttämiseen!

 3. 4

  Lumi sanoo

  Ihania ajatuksia. Onnea sinulle näiden tavoitteluun. Minäkin epäilen, että uudet tuulet liittyvät yrittäjyyteen sisustussuunnittelijana. Tsemppiä!

 4. 7

  sanoo

  Uudet suunnat kuulostavat mielenkiintoisilta, kiva kuulla niistä lisää! Onnea uudelle vuodelle! <3

 5. 8

  täti sanoo

  Onnellista ja hyvää uutta vuotta sinne etelän sukulaisillekin! Jos vaikka näkis teidän perhettä tänä vuonna, pitkästä aikaa? Meiän muksut muistelee vieläkin teiän lapsukaisten toissakesäistä vierailua! Olivat mummin kans käymässä…

  • 10.1

   sanoo

   Heippa Image! Niin tulee, takuulla. 🙂
   Ja neljän postauksen sisustushaaste kuulostaa paljon kivemmalle kuin neljä viikkoa. Mulla loppui kärsivällisyys silloin sen kanssa kesken. 😀

 6. 11

  sanoo

  Niin kivoja ja osuvia tekstejä 🙂 Mäkin jään innolla odottamaan starttaavaa juttua, heh! Hyvää uutta vuotta!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *