Uutta kohti

uusivuosiUuden vuoden alku on aina uusi mahdollisuus. Olen aina tykännyt vuoden aloittamisesta ja ajatuksesta puhtaasta pöydästä, jolloin kaikki on mahdollista. Vaikkei sen kummempia uusia lupauksia tekisikään, uusi startti on mukava ajatus. Siltä päätän jälleen, että pidän itsestäni parempaa huolta ja teen niitä asioita jotka tuntuvat hyvälle. Oma hyvinvointi ja onnellinen olo tekee hyvää koko perheelle, joten en koe olevani itsekäs keskittyessäni omaan onnellisuuteen. Tänään on tuntunut hyvälle kuurata kotia tammikuun mukana tulleella puhdilla, joten luutu kädessä on vietetty vuoden ensimmäistä päivää. Ehkä huomenna keskitytään hyvinvointiin muilla keinoin!

Aloitin vuoden sisustustuumailut jo kotimatkalla joululomalta pysähtyessämme syömään Ikeaan. Huomasin Ryssby Limited edition malliston pikkuisen peilin hyllyllä ja nappasin sen pikaisesti mukaani. Tänään hyllylle pääsi uuden vuoden kunniaksi numerokupposet kynttilöillä. Joulua ei vielä puheistani huolimatta ole ehditty keräämään pois, mutta eiköhän viikonloppuna sillekin löydy aikaa.

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Minäkin kirjoittelin juuri blogiini tämän vuoden tavoitteistani ja hyvin samansuuntaiselta kuulostaa kuin sinullakin. Omaan hyvinvointiin ja onnellisuuteen panostamista.

  Oikein ihastuttavaa vuoden alkua sinulle!

 2. 3

  sanoo

  Samanlaiset tavoitteet on minullakin tälle vuodelle. Tuo lause kuvassa tiivistääkin aika hyvin omat ajatukseni tätä vuotta ajatellen. 🙂
  Reipasta uuden vuoden alkua sinulle!

 3. 4

  Manna sanoo

  Aika vasta sattumalta blogisi löysin ja jäin ihan koukkuun. Ihana blogi ja aivan ihana koti teillä. Sain paljon ideoita kodistasi kun uudistan meidän kotiamme juurikin tässä tammikuun aikana. Uusi alku ja uudet tuulet! 🙂 innolla odotan uusia postauksiasi ja lueskelen vanhempia. 🙂 ja muuten aivan ihana toi teidän ruokapöytä!! 🙂

  • 4.1

   sanoo

   Moikka Manna! Tosi kiva kuulla, että blogini on inspiroinut. 🙂 Uusi vuosi on tuonut kovasti intoa sisustamiseen ja bloggaamiseenkin, joten eiköhän uusia juttuja ole pian luvassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *