Uutta Ikealta

VÄSTANÅ/västanby

Luulenpa, että Ikealta on tänä keväänä tulossa harvinaisen kivoja uutuuksia! Esimakua tulevasta sain jo joulun alla pidetyssä Ikean lehdistöillassa, jolloin tosin helmikuussa myymälöihin saapuvat uutuustuotteet tuntuivat kovin kaukaisille ja osa vähän turhan keväisillekin vielä. Mutta pianhan tässä ollaan jo helmikuussa, joten ihan hyvin voi jo kurkistaa, mitä kivaa kauppoihin on tulossa. Ikean pöytämalliston uudet tulokkaat on kivan persoonallisia ja hiukan erilaisiakin. Jalat ja pöytälevyt on keskenään yhdisteltävissä omien mieltymysten mukaan. Aika moni pöytä vaikutti kyllä olevan neljälle mitoitettu… mutta eiköhän siellä joukossa joku perhemallikin ole!

DALSHULT/SLÄHULT DALSHULT/SLÄHULT BACKARYD/RYDEBÄCK

Tummaksi petsattua puuta, vaaleaa ja luonnollista puuta sekä kirkkaita värejä; kaikki niitä olisi tarjolla. Itse pidän kyllä metallisen pöydän jalan mallista ja materiaalistakin, mutta ehkä hillitymmät värit iskisi minuun. Tuossa tummaksi käsitellyssä puussa puunsyyt on jätetty varsin selkeästi esille ja se taitaakin olla tämän ajan trendi.

GREBBESTAD/RYGG ESTAD

Kauniisti stailatuista kuvista pisteet Ikealle; hyvälle näyttää! Muutama muukin uutuus ihastutti minua ja yksi pakko saada -tuotekin on jo bongattu. Niistä lisää paremmalla ajalla!

kuvat: IKEA

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *