Uusi vuosi

>

Uuden vuoden ensimmäisen päivän kattaus. Pienikin panostaminen kattaukseen juhlistaa kivasti päivällistä.
Aurinkoinen aamupäivä meni nopeasti, myöhään menneen illan jälkeen heräillessä ja ruokaillessa jo hämärsi. 

Tine K:n ihanat tähtiservetit ovat lahja Elvinasta. Servettirenkaat on reilun vuoden takainen kirppislöytö, joiden olemassaolon olin ehtinyt jo unohtaa.

Amaryllisten ajoitus ei tälle vuodelle oikein onnistunut. Ensimmäiset kukkivat ennen joulua ja toinen satsi on vasta nyt parhaassa kukassa. Mutta mielelläänhän näitä ihastelee vaikka loppiaisen jälkeenkin.
Toivottavasti kaikkien meidän vuosi alkaa mukavissa merkeissä!
Kommentit
 1. 1

  ~uku~ sanoo

  >Ihania tunnelmia, huippuotoksia! Kaikkea hyvää koko perheelle vuonna 2012! <3Tervetuloa kurkkimaan Petturinteen puuhia!

 2. 2

  Heidi sanoo

  >Kauniita kattauskuvia:) Minunkin pitäisi muistaa panostaa silloin tällöin kattaukseen enemmän, kyllä silloin ruokakin maistuu ihan erilaiselta:) Oikein ihanaa tammikuuta sinulle!

 3. 3

  Katz NYC sanoo

  >Ihanaa kun toiset jaksaa panostaa kauniiseen kattaukseen! Kylla tuollaiseen poytaan istahtaa niin paljon mieluummin kuin sellaiseen kuin itse istahdin eilen; kertakayttolautaset ja-lasit. Itse en voi mitaan kertakayttoista sietaa joten meidan kodissa tuollaista ei koskaan tulla nakemaan. Mahtavaa Uutta Vuotta!

 4. 4

  Teija sanoo

  >Kaunista kattausta on ilo katsella, ja ruokakin maistuu taatusti paremmalta 🙂 Iloa uuteen vuoteen!

 5. 7

  Maija sanoo

  >Hyvää uutta vuotta! Olen vasta äskettäin löytänyt upean ja monipuolisen blogisi, mutta jäin heti koukkuun. Sinulle sopinee, että lisään sinut listalleni?

 6. 9

  Esmeralda sanoo

  >UKU Kiva kun kävit muistuttamassa Petturinteestä! Tulenkin pian kurkkimaan. 🙂 Kiitos samoin teille!HEIDI Todellakin maistuu paremmalle kauniimmassa pöydässä, arkisempikin ruoka!KATZ NYK Kyllähän nämä kertsiastiat voittaa mennen tullen! 😀 Ei meillekään kovin äkkiä kertakäyttöisiä laiteta, no ehkä grillijuhliin ulkona.TEIJA Näin on. 🙂 Kiitos!ALLIDAALIA Kiitti! :DNIINA Minäkin pidän kovasti näistä ja kaikista Tine K:n serveteistä.MAIJA Kiva että löysit ja koukutuit! 😀 Toki sopii lisätä listoille. Tervetuloa!IRA Kiitos!

 7. 11

  Villa Brickyard sanoo

  >Löysin uuden tuttavuuden blogimaailmasta ja klikkauduin heti lukijksi. Ihanan inspiroiva blogi sinulla! Ihana kattaus ja amaryllis. Koulutaulumaalia ostin hiljattain ja huomasin, että sinulla on postauksia aiheesta. Täytyy tutustua paremmin. Hyvää alkanutta vuotta sinulle. Käy kurkkaamassa minunkin blogiin 🙂

 8. 12

  Esmeralda sanoo

  >SELMA Ihana kuulla. ♥VILLA BRICKYARD Kiva kun löysit tänne ja tervetuloa lukijaksi! 🙂 Liitutaulumaali oli viime vuoden hitti, mutta takuulla keksin tällekin vuodelle jotain kivaa maalattavaa. Tulenkin heti vierailulle blogiisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *