Uusi pöytä

valkoinen pöydänkansi

Heippatirallaa! Tulin huikkaamaan, että meidän keittiönpöytä on valmis ja vilauttamaan siitä pari kuvaa. Eilen muiden pienellä avustuksella vahasin ja kasasin meille valkoisen pöydän kannen ja nyt sitä on tovi ihasteltu! Halusin pöytään hiukan lankkumaista fiilistä ja aika vähän sitä nyt tuli, sillä erityisesti kuvissa pöytä näyttää aika tasaiselle levylle. Mutta neljästä 20cm leveästä puusta tämä on kasattu. Ehkä käytön myötä urat tulevat hiukan selvemmin näkösälle ja lankkumaisuus korostuu. Selviä rakoja en käytännöllisyyttä ajatellen halunnut pöytään jättää. Pöydän kansi on varsin ohkaista tavaraa ja erityisesti se minua tässä miellyttääkin vanhan pöydän massiivisuuden jälkeen!

pöydän kansi lankuista

Yleisvaikutelma on valkoinen, itse asiassa tosi valkoinen vanhaan pöytään verraten! 😉 Mutta tarkempi katselu paljastaa, ettei se suinkaan ole täysin valkoinen sillä käsittelin pöydän vahalla, joka jättää puun syyt ja kuvioinnit selvästi näkösälle. Hiukan mietitytti, jäikö kansi ehkä liian ysäriksi minun makuuni, kuultomaalaus kun aikanaan oli kovaa huutoa ja sain siitä silloin jo tarpeekseni. Itse asiassa täällä meidän nykyisessä kodissa oli edellisen asukkaan toimesta maalattua vähän sitä sun tätä kuultomaalilla ja me peitimme ne kiireesti kaikki valkoiseksi! Mutta ehkä tällainen hienostuneempi valkoinen vaha kuitenkin on eri juttu! Tykkään kyllä kovasti pinnasta, joka ei peitä puuta kokonaan vaan jättää sen hyvin elävän ja luonnollisen näköiseksi.

valkoinen pöytälevypöydän kansi

Paremmalla ajalla ja huonommalla säällä ehkä asiasta lisää, ainakin parempia kokonaiskuvia. Nyt täytyy ottaa auringosta ilo irti ja lähteä ihastelemaan pionipuskia, jotka alkaa olla mahtavimmassa kukassa! Illalla täytyy hiukan leipoa taas, sillä esikoisen ensimmäiset synttärivieraat tulevat huomenna juhlistamaan ensi viikolla 11 vuotta täyttävää esikoista. //Kivaa lauantain jatkoa!!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Kiitos! Mukava kuulla, että tykkäät. 🙂 Oliver on kyllä huippusuloinen. Se on ihanan utelias ja seurallinen. Äskenkin siivoillessani toinen kulki jatkuvasti perässä tarkkailemassa, mitä kummaa nyt tapahtuu. 😀

 1. 2

  sanoo

  Vautsit – hyvältä näyttää:) Mulla on myös hieman ristiriitaisia tunteita kuultomaalausta vastaan. Toistaiseksi kuitenkin olen halunnut puunsyiden vielä näkyvän. Katsotaan, koska alkaa tulla peittovalkoista sitten päälle.

 2. 4

  sanoo

  Hieno pöytä ja kivasti maalattu. Mä itseasiassa pidän tuosta kuultoefektistä paljon, oli sitten ysäriä tai ei 😀 Itsellä tuli keittiön pöytä maalattua vain valkoiseksi, ilman kuultoja, ja jälkeenpäin vähän harmittaa, vaikka tykkään kyllä näinkin. 🙂

 3. 7

  Sini sanoo

  Vau! Onpas upea pöytä. Mistä puusta tämä siis tarkalleen ottaen on? Minkä verran tulin hintaa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *