Uudessa osoitteessa

meillä kotona Esmeralda's

Tervetuloa blogini uuteen kotiin tänne Meillä kotona -saitille!

Blogini osoite tästä päivästä alkaen on blogit.meillakotona.fi/esmeraldas/

Hienoa, että löysit perille. Aiempi blogin osoite johdattaa jatkossakin teidät tänne perille, mutta kannattaa muuttaa linkkilistoihin ja muihin seurantapalveluihin tämä uusi osoite, jotta uudet postaukset päivittyy teille jatkossakin.

Blogini ja koko bloggaaminen on kokenut viimeisen vuoden aikana enemmän muutoksia kuin vuosiin sitä ennen. On ollut omilleen muuttoa ja bloggaamista StyleRoomin blogiverkostossa, jonka myötä yhteistyö A-lehtien kanssa on ollut tuttua jo ennestään. Niinpä päätin hyvillä fiiliksillä tarttua tähän tilaisuuteen ja liittyä Meilläkotona.fi -bloggaajien joukkoon. Tuttuja blogeja ja bloggaajiahan täällä on jo, kuten Valkoinen harmaja, Muotoseikka ja Coffee Table Diary.

Esmeralda’s jatkaa samalla linjalla kuin tähänkin saakka; sisustusta, lifestylea ja välillä vähän muitakin teemoja kun oikein innostun. Sisustaminen on kuitenkin se blogin punainen lanka, jota te lukijatkin täältä odotatte löytävänne. Kevät ja lisääntyvä valo on ainakin ennen tarkoittanut kiihtyvämpää sisustustahtia ja kyllähän niitä kuviakin on helpompi ottaa kun saadaan lisää valoa! Keväällä olisi ajatuksena saada tuota pihaakin eteenpäin, se kun on monelta osalta vielä siinä tilassa kuin ostaessamme talon.

meillä kotona Esmeralda's

Tässä vielä muutama fakta bloggaamisestani:

  • Aloitin blogin kirjoittamisen vuonna 2009, joten tänä vuonna tulee kahdeksan vuotta täyteen tätä harrastusta. Olen tosin ensimmäisen vuoden piilottanut kokonaan pois ja muutamia muitakin ensimmäsiten blogivuosien juttuja.
  • Rakastan muistikirjoja, vaikka harmillisen vähän tulee enää käsin kirjoitettua. Minulla on yksissä kansissa monen vuoden blogi-ideoinnit, josta ammennan ideoita jos inspiraatio meinaa loppua.
  • Kirjoitan blogia lähes aina villasukat jalassa, paitsi kesäaikaan.
  • Blogia kirjoittaessa minulla on yleensä aina kuppi teetä vieressä, niin kesällä kuin talvellakin. Sen vuoksi kuvissa pyörii melko usein teemuki.
  • Blogin kirjoittaminen vaatii hyvän hyggen ja sitähän tee ja villasukat tuovat!

meillä kotona Esmeralda's

Jos Meilläkotona.fi ei vielä ole entuudestaan tuttu paikka kaikille teille lukijoilleni, voisin parilla sanalla kertoa tästäkin. Sivusto tarjoaa tietoa, inspiraatiota ja ohjeita sisustamisesta, rakentamisesta, remontoinnista, puutarhasta ja DIY -tekemisestä. Meilläkotona.fi on viiden A-lehtien asumisen brändin yhteinen sivusto. Meilläkotona.fi -blogit ovat kaikki sisustamiseen, rakentamiseen tai puutarhaan keskittyviä blogeja.

//Mukavaa, että löysit tiesi tänne!

Follow my blog with Bloglovin

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *