Uusi alku

tammikuu sisustus

Eilen loppiaisena kuusi sai viimein lähtöpassit olohuoneesta ja sen myötä kotiin tuli kovin avara ja raikas tunnelma. Tämän vuoden joulukuusi oli kyllä niin ihana, ettei siitä ennen loppiaista olisi raskinut luopuakaan. Samalla kertaa kuusen kanssa lähti lähes kaikki joulujutut laatikoihinsa; ainoastaan keittiön valokranssi sai jäädä vielä valaisemaan pimeitä iltoja.

tammikuu tulppaanit

Tammikuu on uusien alkujen aikaa. Vähän ehkä kliseistä, mutta kyllähän tämä hetki uudelta alulta tuntuu; sopivalta hetkeltä miettiä, mihin suuntaan tätä eloa haluaa vielä ja mitä elämältä haluaa. Ei tähän paikkaan sen syvällisempää pohdintaa kuin että tänäkin vuonna haluan tehdä enemmän asioita, joista itselle ja läheisille tulee hyvä olo. Siinä on riittävästi tavoitetta! Sisustamisen saralla sen sijaan on tavoitteita, kuten nyt nuo verhot, joita ei vieläkään ole ilmaantunut keittiöön ja ruokailutilaan.

tammikuu sisustus 2

Pakkaspäivän valo oli tänään ihanan hempeä. Täytyy nauttia talvesta nyt, kun sitä ehdittiin jo odotella enkä aio valittaa liiasta kylmyydestä niin kauan kuin talo pysyy lämpimänä ja autolla pääsee liikkeelle. Huomenna täytyy tehdä se, mistä ehdin jo haaveilla ennen joulua; petivaatteiden ja mattojen heittämisestä pakkaslumeen! Onko ihanampaa, kuin raikkaat matot ja tyynyt pakkaskäsittelyn jäljiltä?!

//Mukavia pakkaspäiviä, koittakaa tareta!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSAINSTAGRAMISSA, JA  PINTERESTISSÄ.

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *