Uudistunut Pentik

Forumin Pentik1

Uudistuneeseen Forumin kauppakeskukseen on avattu tässä lähiaikoina kauppoja jos jonkinlaisia ja minäkin ehdin kiertelemään siellä jokunen päivä sitten Helsingissä käydessäni. Bella -blogien ja Forumin yhteistyön myötä menin tutustumaan tarkemmin uuteen Pentikin myymälään. Siitä onkin aikaa kun olen viimeksi Pentikillä asioinut, vaikka olen kyllä pitänyt Pentikin konsptista ja yrityksen historiasta, mutta koin, että viime vuosina Pentik ei ole ihan vastannut omaan sisustustyyliini. Siksipä olikin yllätys kun Forumin kolmanteen kerrokseen suunnatessani huomasin Pentikin myymälän aivan uudenlaisen ilmeen. Myymäläkokonaisuus oli taidolla tehty, ja perinteisten porojen ja keramiikan rinnalle oli tuotu paljon uusia, skandinaviseen tyyliin sopivia tuotteita

Forumin PentikPentik uudistusPentik RuokaKuulin Forumin Pentikin myymäläpäälliköltä, että muutkin Pentikin myymälät tullaan uudistamaan samaan tyyliin, mitä tässä myymälässä on nähtävillä. Ainakin Iso-Omenassa uuden konseptin liike pyörii jo. Modernimpi ilme itse myymälässä sopiikin paremmin tuotteiden taustalle. Perinteistä Pentikiä ei kuitenkaan ole unohdettu, vaan monelle tutut keramiikkatuotteet ja lapin luontoon läheisesti liittyvät tuotteet on yhä valikoimissa. Forumin Pentikillä on pieni herkkutori myymälän perällä.

Valitsin Pentikin valikoimista viisi suosikkiani, joille löytyisi varmasti paikka omassakin kodissa.

Pentik suosikit 3

Como matto olisi lähtenyt välittömästi mukaani, jos sille olisi ollut paikka mielessä! Ihana ja raikas puuvillamatto, jonka kuviot on just eikä melkein minun makuuni.

Forum KoritNämä juuttikorit olisivat enemmän kuin tarpeen meidän kellarissa ja eteisessä. Säilyttimille on aina tarvetta ja kauniille säilyttimille erityisesti. Tämän mallin lisäksi samasta materiaalista löytyy muita eri malleja.

Pentik pöytävalaisin

Pidän kovasti muistakin Pentikin valaisimista, mutta Dobby valaisin on silti suosikkini kaikessa sympaattisuudessaan.

Pentik Suosikit4

Tähän harmaaseen pikkupöytään ihastuin täysin. Kuura pöytää saa myös valkoisena ja kahdessa eri koossa. Tämän pöydän osalta tosin en siitä paikasta ole niin varma. Olen hypistellyt useampiakin pieniä siroja pöytiä olohuonettamme ajatellen, mutta paikkaa pöydälle ei oikein tahdo löytyä. Ehkä sitten pikkutaloon viimeistään…

Pentik Astiat_Kallio astioiden värit tuo mieleen kevään, mutta kyllähän hempeälle pastellille ja kauniille vaaleille astioille on paikkansa ympäri vuoden. Anu Pentikin suunnittelemat astiat valmistetaan Posiolla Pentikin omassa keramiikkatehtaassa. Astioissa on ihana käsityön tuntu.

Pentik AstiatPentik Forum

Mukava vierailu kaikenkaikkiaan! Suosittelen käymään, kun tulee Forumin suunnalle asiointia!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSAINSTAGRAMISSA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Hei mahtava vinkki! Ja hyviä poimintoja myöskin, tuota Comoa oli pakko heti käydä jo Pentikin sivuilla kyttäämässä :)!

 2. 2

  Lissu sanoo

  Onpas kiva Como-matto. 🙂 Ja muutenkin näyttää hyvältä Pentikin uudistuminen!

 3. 3

  sanoo

  Tyylikästä! En ole vuosiin käynyt Pentikissä. Viimeksi kun olen pyörähtänyt niin on ollut vaan niitä mummomaisia marjakupposia.

  • 3.1

   sanoo

   Nyt oli marjakipot jätetty vähemmälle huomiolle ja panostettu enemmän skandinaviseen ja selkeään tyyliin. Paljon upeita tuotteita, joille varmasti on kysyntää!

 4. 5

  Minna sanoo

  Näyttääpä ihanalle! Juuri tuon jalkavalaisimen tyylistä olen etsinyt, joten nyt tiedän mistä niitä löytää.

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *