Uudesta kodista

Esmeralda's Uusi koti

Tulin sanomaan moikat uudesta kodista, kaaoksen keskeltä! Hengissä ollaan ja väsyneitä, mutta onnellisia. Kaksi yötä on nukuttu uudessa osoitteessa, raivattu epätoivon vimmalla tavarakasoja paikoilleen tai ainakin paikasta toiseen. Mitän tätä omaisuutta voikin olla näin paljon!? En muistanut, miten kaoottista puuhaa muutaminen voi olla.

Saatiin hienosti siirrettyä tavarat vanhasta kodista pois, kiitos upeiden muuttoapureiden, mutta kello taisi olla jo aamuyön puolella ennen kuin kallistettiin päät kohti tyynyjä ensimmäisenä yönä. Siitä sitten suvivirren ja todistustenjaon kautta ollaan viikon lopun ajan laitettu huoneita valmiimmaksi ja viimeistelty remonttihommia. Nyt tilanne on se, että makuuhuoneet, olohuone ja ruokailutila on listoja vaille valmiina ja näissä pystytään hyvin asustamaan, vessakin saatiin aika pitkälle jo. Kylppäri ja sauna on purettuna, ne etenee heti alkuviikosta ja toivottavasti pian päästään kylpemään.

Viimeinen viikko ennen muuttoa oli täynnä remonttia, jotta saatiin koti tähän tilaan ja välillä tulikin lähes kellon ympäri touhuttua täällä. Sain sinä aikana jonkin rasitusvamman oikeaan käteen ja nyt on moni homma aika vaikeaa, kun kättä tarvitsee varoa. Olen koittanut malttaa pysytellä kevyemmissa hommissa ja muutossa jätin kaiken painavan kantamisen muille. Nyt pitäisi vielä malttaa odottaa paranemista, ennen kuin pääsen maalaamaan lisää. Vaikka viikon rutistus oli aika hurja, tulokset kyllä palkitsee. Nyt omien kalusteiden kanssa tämä talo tuntuu jo ihan kodilta, varsinkin kun saadaan muutkin huoneet samaan kuntoon kuin tuo ruokailutila nyt on. Rajasin kuvasta kätevästi sotkut, laatikkopinot ja purettavan tumman seinän pois! 😉 Kunhan muuallakin on nähtävissä lattiapintaa, koitan ottaa kuvia muualtakin talosta. Sisustamaan päästään vasta kun romut on ojennuksessa! Instassa (essiesmeralda_) on muutamia kuvia muistakin huoneista.

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 4

  Korukopan Eija sanoo

  Vau, onnea uuteen kotiin, kohta helpottaa!!
  Kiva nähdä millaista teille tuleekaan 🙂

  • 4.1

   sanoo

   Kiitos Eija! Juuri näin, pian tämä helpottaa ja on helpottanutkin jo, kun on päästy asettumaan taloksi. 🙂 Nyt on kivempi remontoida leppoisemmalla tahdilla, varsinkin sitten kun saadaan kylpyhuone käyttökuntoon. 🙂

  • 5.1

   sanoo

   Kiitti Sari! Laatikoista taitaa nyt olla jo purettu kaikki ne, josta remontin tässä vaiheessa oli tarkoituskin purkaa. 🙂 Loput sitten uuteen keittiöön. Sitä odotellessa!

 2. 6

  Ansku sanoo

  Paljon onnea kauniiseen uuteen kotiin! Malta parannella käsi kunnolla, ettet saa pitempää vaivaa siihen, t.nimim. ”syksyllä käsileikkaus edessä” 🙂

  • 6.1

   sanoo

   Kiitos Ansku! Parin päivän lepuutus toimi niin hyvin, että olen uskaltanut jo hiukan taas maalata. Nyt tiedän olla varovainen ja lopetan heti, jos käsi alkaa oireilla.
   Tsemppiä sinnekin käsipotilaalle! Toivottavasti leikkaus saa kätesi kuntoon. 🙂

 3. 7

  Maria sanoo

  Hei.

  Mikä tuo teidän uuden olkkarin ja keittiön lattiamateriaali on? Sangen kaunis.

  • 7.1

   sanoo

   Hei Maria,
   Olohuoneen (ja ruokailutilan sekä eteisen) lattia on vanhaa parkettia, joka on hiottu puupinnalle ja maalattu valkoisella lattiamaalilla. Se on kyllä oikein kaunis ja miellyttävän tuntuinen jalalle.

 4. 8

  sanoo

  Teillähän on remppa jo pitkällä. Ihana vaaleus <3 Saanko udella, mikä maalisävy teillä on seinissä? Tässä kotimme seinämaalin väriä pähkäilen ja piti tulla tänne blogiisi kurkkimaan, kun teillä on kaikki värit niin nappiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *