Kotoisa olo uudessa osoitteessa

Hei kaikille tänne blogini uuteen kotiin ja tervetuloa! Mitään suurieleistä uutta alkua ei ole tiedossa, kun samoilla jutuillahan tässä jatketaan. Ehkä kuitenkin voisin kertoa näin alkuun pari sanaa blogistani, kenties itsestänikin, muuton myötä kun tänne on saattanut joku aivan uusikin vierailija löytää.

Olen kirjoittanut blogiani jo vuodesta 2009. Vähitellen blogi muotoutui varsin sisustuspainotteiseksi, mutta bloggaan toki myös muustakin. Tykkään hurjasti kaikista DIY-jutuista ja näpertelystä, niistä koitankin välillä blogiini kirjoittaa. Toisinaan bloggaan myös keittiössä häärämisestä, silloin kun innostun leipomisesta ja aikaa riittää. Keväällä puutarhakärpänen ottaa minut valtaansa ja näettekin varmasti aika paljon pienen pihan juttuja. Valokuvaaminen on minulle bloggaamisessa ehkä tärkeintä, kuvausharrastukseni on saanut bloggaamisesta uutta potkua ja blogi on hyvä syy kuvata kaikkea silmää miellyttävää. Kolme lapsukaista ja Ruffe-kissa vilahtelee blogissani toisinaan. Arkeni täyttää perhe, koti, työ, sisustusalan opinnot ja tietenkin tämä bloggaaminen.

Asustellaan Etelä-Suomessa, pääkaupunkiseudun kupeessa 60-luvun rivitalonpätkässä. Tässä kodissa ihastuin yläkerran narisevaan lautalattiaan ja vinokattoisiin makuuhuoneisiin sekä takapihan kirsikkapuuvanhukseen, syreeneihin ja pioneihin. Ehkä tämä kertoo jotain persoonastani, tunteella mennään! Muutaman vuoden aikana tässä ollaan remontoitu asuntoamme, lähes kaikki pinnat on käyty läpi. Suunnitteilla on koko ajan muutamia projekteja ja lisää tulee sitä mukaa kun edellisiä valmiiksi saadaan.

Sisustuksessa tykkään yhdistellä uutta ja vanhaa, erilaisia tyylejäkin. Teen mahdollisimman paljon itse ja muokkaan vanhasta uutta. Sisustan hyvin vähillä väreillä, suosikkejani on valkoinen, musta ja harmaa. Kaikki luonnolliset ja rauhalliset jutut on lähellä sydäntä. Väreillä meillä revitellään vaan tyttöjen huoneessa, missä huoneen asukkaiden lempparivärit valloillaan.

Samalla tyylillä jatkan täällä Bellassakin, ja toki otan teidän lukijoiden toiveita huomioon. Joten viestiä vaan, jos haluat jotain tiettyä nähdä tai kuulla! Minun silmiini täällä Bellassa näyttää tosi tutulta. On mukavan kotoisa olo jatkaa bloggaamista täällä, kun Bellan väki on muokannut blogin niin kivasti aiempaa ja toiveitani vastaavaksi. Vai näyttääkö tutulle!?

Toivottavasti viihdytte!

Kommentit
  1. 1

    sanoo

    Täällä ollaan myös lukemassa 🙂 ja heti testaamassa toimiiko kommentointi.

    ONNEA uuteen ”kotiin”!! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *