Uuden kodin makuuhuone

makuuhuone4

Saimme eilen illalla yhtäkkisen inspiraation järjestellä loputkin vaatteet ja tavarat makuuhuoneessa paikoilleen uuteen liukuovikaapistoon ja aamulla makuuhuone olikin niin siistissä kunnossa, että pääsin jo sisustamaan huonetta viihtyisämmäksi. Eipä tässä vaiheessa paljon lamppua ja tauluja kummempaa ollut tarjolla, mutta kävin sentään poimimassa kukkia omalta pihalta. Vaikka vuorenkilpi kasvina kuuluu ihnokkeihini, sen kukinnot ilman lehtiä on yllättävänkin kauniita leikkokukkana.

Makuuhuoneeseen on tulossa vielä verhot ja matto. Verhoiksi olen vähän mallaillut vanhan olohuoneen harmaita pellavaverhoja, sillä ne voisi tuoda lisää pehmeää tunnelmaa huoneeseen. Sitä ennen täytyy päättää, millaiset verhotangot laitetaan ja jotain pimentävääkin kaivataan isoon ikkunaan. Matoksi kaipaisin jotain pehmeää ja upottavaa, mikä tuntuisi aamulla paljaita varpaita varten ihanalle. Sellaista ei omista jemmoista löydy, joten täytyy jossain vaiheessa lähteä mattokaupoille.

makuuhuone5 makuuhuone2

Makuuhuone on varsin valkoinen lukuunottamatta taustaseinää, joka on maalattu kalkkimaalilla. Kirjoittelen kalkkimaalista vielä erikseen, sillä en tätä postausta varten huomannut ottaa lähikuvia maalipinnasta, joka on ihastuttavan pehmeä ja himmeä. Värivalintakin osui mielestäni aika nappiin! Kiva saada vaaleaa vaihtelua vanhan kodin tummanharmaan seinän jälkeen. Uuden liukuovikomeron lisäksi kuskasin tänne yhden vanhan kalusteenkin, mutta se jäikin piiloon näistä kuvista. Eli palaillaanpa uudemman kerran vielä makuuhuoneen sisustamiseen.

//Kivaa illanjatkoa!!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  Anna sanoo

  Olen ihastellut tuotaiväpeittoa aiemminkin, mistä se on hankittu? 🙂 yst. Anna

 2. 2

  sanoo

  Kauniin näköistä ja rauhallinen tunnelma. Olen itse ihastunut lehmäntaljoihin ja voisin kuvitella tuonne makuuhuoneeseen sellaisen tuomaan vähän lämpöä…!

  • 2.1

   sanoo

   Kiitos Miinba. Minustakin tunnelma on ihanan rauhallinen ja raikas. Minustakin taljat ovat kivoja, mutta en jotenkin osaa kuvitella sellaista meille. Mutta täytyy vielä harkita. 🙂

  • 3.1

   sanoo

   Kyllä vain! Kuten olen maininnutkin, tässä vaiheessa keskitytään olellisempiian asioihin ja laitetaan listoja sitten kun tärkeimmät hommat on tehty. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *