Utuisia pastelleja

H&M Spring 2015

Jos tovi sitten hehkuttamani Bloomingvillen kevät on täynnä utuisia pastilleja, niitä nähdään myös H&M Homen kevätmallistossa. Ihastuin tuohon olohuonestailauskuvaan, sen tunnelmaan ja väreihin, vaikka sohvan muoto ei minun makuuni olekaan. Tämä kokonaisuus toimisi vielä paremmin sirommalla sohvalla, kuten meidän Fokus. Tyynyt voisi jälleen kerran laittaa uusiksi, ainakin näiden kuvien perusteella voisin välittömästä vaihtaa kaikki musta-valkoiset pehmeisiin pastelleihin; vaaleanpunaiseen, vaaleanharmaaseen ja valkoiseen. Ne värit sopisi täydellisesti aurinkoisiin pakkaspäiviin, joita on kovasti tilauksessa! Täytyy ottaa pian keikka H&M Homen myymälään tsekkaamaan valikoimat. Itse asiassa ajatus oli jo tälle illalle siellä piipahtaa, kun yksi tapaaminen vei illaksi Helsinkiin, mutta kurja sää sai minut ottamaan ensimmäisen mahdollisen bussin kohti kotia. Niin ja tuo valkoinen ananas; se mun on ehkä pakko hankkia!

Kommenttien vastailu on hiukan vaiheessa, mutta huomenna pitäisi olla aikaa sillekin touhulle! Niin ja monta sähköpostiakin siellä odottaa vastailua. Pätkäviikko on mennyt viikonpäivissä sekoillessa ja tälle viikolle odotetaan jo toista viikonloppua. Mutta mikäs sen mukavempaa! Utuisia pastelleja löytyy nykyään vähän isompanakin pintana meiltä ja ehkä viikonlopulle tilattuina valoisina päivinä saan teille kuviakin… //Kivaa illanjatkoa!

Kuvat: H&M HOME

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Minulle kävi tämän nimenomaisen kuvan kanssa aivan samoin; ihastuin aivan täysin! Nimenomaan tuo graafisuus yhdisettynä noihin väreihin toimii tosi hyvin minun makuuni. 🙂

  • 2.1

   sanoo

   Näin on! Graafisuus ja pehmeät värit toimii todella hyvin. Pehmeämmällä tyylillä värit tuntuisi liian lällyille, mutta graafisuus tuo yhdistelmään kontrastia. Toimii!!

 2. 3

  sanoo

  Oi, ihanan hempeitä värejä. Joulun jälkeen tekeekin vähän mieli jo keventää sisustusta. 🙂

 3. 4

  saaka sanoo

  Voi ihanaa! Tykkään tosi paljon noista väreistä ja tyylistä! Mäkin ihastuin tohon ananakseen ja kävin tsekkaan netistä nii ton posliinin sisällä on kynttilä. Tai ainakaan muunlaista ananasta en löytänyt 😀 Mut siis senhän voi polttaa poies ja käyttää ananasta sit johonki muuhun. Saatavuus oli helmikuun alkupuolella 🙂 Ps. Sulla on ihania asetelmia! Ostin sun innoittamana mehikasvin kotiin. Mikä ois nätti tapa vuorata kyseinen kasvi? Siis peittää se suojaruukku. Kiitos!

  • 4.1

   sanoo

   Ai, sekö olikin kynttilä! Enpä huomannutkaan, kun tsekkasin vain pressikuvia. 🙂

   Rakastan erilaisten asetelmian tekemistä, joten kiva kuulla että niistä tykätään. 😀 Mehikasvit onkin tähän vuoden aikaan aivan ihania; ei vielä liian keväisiä! Kasvinhan voisi laittaa vaikka lasipurkkiin; ottaa suojaruukun vaan pois! Tai suojaruukun voisi peittää paperipussilla. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *