Urheiluhullu ostoksilla

osta pois urheilu

Ryhdyin selailemaan Prisman Osta pois -kuvastoa blogiyhteistyön merkeissä ja minulle kävi niin kuin nykyään käy marketissa käydessänikin, eli päädyin tutkailemaan urheilutuotteiden valikoimia. Yleensäkin sporttitarpeita tulee hankittua ruokaostosten yhteydessä marketeista, sillä meidän kylällä tuota tarjontaa ei muualla oikein olekaan. Urheiluvaatteiden valikoima ainakin meidän Prismassa on hyvin laaja. Valitsin muutaman tärpin ja hyvän tarjouksen kuvastosta eri päiviltä, tässä urheilulliset valintani!

Jumppatopeille on aina käyttöä, Davidin toppi useammassa värissä kympin kappaleelta ei kuulosta lainkaan hullummalle! David Naisten jumppatoppi 9,95€ (to)
Urheiluravinteista heraproteiini on ollut terveellisen ruuan tukena jo pidempään, mutta vasta tänä syksynä olen huomannut palautusjuomien edun. Palautusjuoma rankan treenin jälkeen paitsi auttaa palautumaan, estää myös nälän aiheuttaman kiukun, joka helposti iskee, jos ei kotiin tullessa saa heti murua rinnan alle. Gainomax Recovery Palautusjuoma 250ml 1,49€ (ke)
BareBar -energiapatukat herätti mielenkiintoni mainospuheen perusteella luonnollisella sisällöllään. Näiden ravintosisältö (ja maku!) täytyy käydä ehdottomasti tarkistamassa! Leader BareBar Energiapatukka 40g 0,99€ (ke)
Uudelle shakerille on myös käyttöä. Fast Shaker Sekoituspullo 750ml 1,99€ (pe)

Tähän saakka olen kiikuttanut salikamoja mieheltäni lainaamalla kassilla. Sen tilalle tekisi mieli hommata ihan oma laukku treenikamoja varten. Onkohan tuo pinkki kuitenkin vähän liian tyttömäinen minulle!? Catmandoo Poppy Treenikassi 9,95€ (su)
Yksi juttu, mihin aion tänä syksynä ja tulevana talvena panostaa, on kunnollinen urheilukerrasto! Kylmillä keleillä lenkkeillessä kerrospukeutuminen ja kunnon vaatekerta juoksuhousujen ja -takin alle on tarpeen. Violetti vaihtoehto vaikuttaisi hyvälle! Radical Sport Naisten Saumaton Aluspaita tai Alushousu 9,95€/kpl (pe)
Salitreenissä en musiikkia omista kuulokkeista kaipaa, mutta erityisesti pitkillä lenkeillä musiikki on tarpeen. Uudet kuulokkeet olisi paikallaan, sillä perusnapit ei suostu korvissani pysymään, vaan kunnon kuppikuulokkeille on tilausta! Macs mxm Sankakuulokkeet 9,95€ (ke)

Osta pois -päivät Prismoissa 3.-7.9. ja tarjoustuotteita tulee myyntiin päivittäin keskiviikosta sunnuntaihin. Tuotteita tarjolla niin kauan kuin tuotteita riittää kampanjan loppuun.

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Tuon kerraston minäkin tarttisin, vaikka viime talvena kyllä tarkeni ihan juoksuhousuilla, joissa reisissä vahviketta. Mutta jospa nyt saatais kunnon talvi. 😉

  • 1.1

   sanoo

   Mä olen kyllä sen verran kuumaverinen tapaus, että taisin viime vuonna ainoastaan ihan kovimmilla pakkasilla lisätä juoksuhousujen alle jotkut pitkät kalsongit! 😀 Mutta viisaampaa olisi kyllä vähän herkemmin lisätä niitä ohuita hengittäviä kerroksia! 🙂 Toivotaan tosiaan, että talvisemmalle pukeutumiselle tulee seuraavan puolen vuoden aikana käyttöä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *