Ulkoiluvaatteita talveen + Lukijaetu!!

Syksy alkaa olla jo sen verran pitkällä, että on aika jo miettiä lasten talvivaatetusta. Joka vuosi pakkaskelit lopulta yllättää ja toppakamppeita meillä ainakin kasataan aina viime hetkellä. Nyt ollaan paremmin varauduttuja, sillä Bellan ja KappAhlin kampanjan myötä pääsimme valitsemaan KappAhlin mallistosta muksuille talvivaatteet. Tulevana talvena meillä mennäänkin aika värikkäällä meiningillä, kuten kuvista näkyy! Ihan vapaasti muksut saivat valita mieleisensä ja tällainen riemunkirjava seurue meillä nyt sitten on. Mammaa värit meinaa vähän hirvittää, mutta pääasiahan on, että muksut on onnellisia ja tyytyväisiä uusiin vaatteisiinsa. Mallailtiin jo vähän värittömämpiä pipoja näiden kaveriksi, luulen että musta ja valkoinen on myssyissä nyt paikallaan. Olihan urakka saada näistä apinoista kuvia… Keskimmäisellä on kyky poseerata, muut keskittyivät pelleilemiseen.
Aiemmin meillä on tytöillä ollut lähes pelkästään kaksiosaista toppaa käytössä vauvaiän jälkeen ihan siitä syystä, että olen saanut hyödynnettyä takit kuopuksellekin. Housut on täytynyt uusia kuluneiden polvien takia, haalarin kanssa olisi kovimman kulutuksen vuosina mennyt koko puku uusiksi. Nyt päädyttiin 4-vuotiaan kuopuksen kanssa haalariin, päiväkodissa se varmasti onkin kätevämpi. Ja kun kuopuksen vaatetus on kyseessä, ei ole tarvetta säästellä polviakaan. Haalari on KappAhlin Kaxs Proxtec mallistosta. Värin kanssa ei ollut epäselvyyksiä. 😉 Tyttären mielestä pinkki oli ainoa oikea vaihtoehto. Mutsia olisi miellyttänyt myös musta, mutta sitä olisi ollut turha edes ehdottaa.

Ekaluokkalaisella oli toiveissa harmaata, takkivaihtoehdoissa ei sellaista kuitenkaan löytynyt. Hän päätyi lopulta sovittelemaan mustaa ja kirjavaa Woxoa ja päätti repäistä värien kanssa. Minulla kuosi vaati vähän sulattelua, mutta lapsihan se takkia käyttää, en minä! Tyttö olisi kokonsa puolesta voinut valita kummasta mallistosta tahansa, pienempien Kaxs Proxtecista (86-128cm) tai isompien Woxo 720° -mallistosta (128-170cm). Woxo kuitenkin kiinnosti enemmän tyttöä ja tekniset systeemitkin oli enemmän mieleen. Takki on kivan kapealinjainen, mainiota meidän hoikkeliinia ajatellen!

9-vuotiaan esikoisen maku alkaa olla aika vaativa. Valitsemansa takki oli se ainoa oikea, kuulema tosi cool! Yksivärisiä takkeja hän ei edes sovittanut, kun tämä oli paras! Toppahousut on kuulema vaan laskettelua varten, mutta mamma on toista mieltä. 😉 Pojan takissa on resori alhaalla. Pojille oli myös tuota tyttären valitsemaa kuviollista takkia eri värisenä, sekin näytti oikein hyvälle.

KappAhlin teknisistä talvivaatteista olen kuullut puhuttavan paljon viime vuosina. Ominaisuuksiltaanhan nämä vastaavat montaa paljon tyyriimpää merkkiä. Vaatteet on veden- ja tuulenpitäviä, hengittäviä, niissä on teipatut saumat ja lumilukot sun muut tekniset jutut, vesipilareita unohtamatta. Paljon on kuulunut kehuja ja Ruotsissa viime syksynä tehdyssä haalarivertailussa KappAhlin Proxtec sijoittui kärkikolmikkoon heti Reiman ja P.opin jälkeen. Joten suuret on odotukset!! Mielenkiinnolla lähdetään testaamaan, kunhan talvi tulee.

kappahl alekoodi

KappAhlin kampanjasta on hyötyä myös teille lukijoille. Keskiviikosta sunnuntaihin, 19.-23.9.12 kaikista KappAhlin myymälöistä saa 25% alennuksen kaikista lasten teknisistä ulkovaatteista, Kaxs Proxtecista (86-128cm) ja Woxosta (128-170cm) Alennuksen saat mainitsemalla kassalla koodin esmeraldas/woxo. Tarjous on siis voimassa heti huomisaamusta!

Joko teillä on lasten talvivaatteet hankittuna? Mitkä asiat teillä on tärkeitä lasten toppakamppeita hankittaessa?

Kommentit
 1. 1

  Petra sanoo

  Hyvännäköiset vaatteet on lapset valinneet. Toivottavasti ehdin käydä katselemassa talvivaatteita kampanjan aikana.

  • 1.1

   sanoo

   Ei tässä kovin montaa päivää ole kampanja-aikaa, mutta sillä laitoin postauksen matkaan jo tänäiltana, että on koko alennusaika käytettävissä!

  • 2.1

   sanoo

   Juu, kannattaa pysytellä erossa pinkistä niin kauan kuin mahdollista! :p
   Tarjous tulee siis Kaxs Proxtecista (86-128cm) ja Woxosta, vaikka koodi viittaa vain woxoon. Taisin vähän epäselvästi kirjoittaa sen postaukseen, käynpäs korjaamassa.
   Tuo sateenkaarenvärinen haalari on kyllä melkosen upea ilmestys! Takuulla lapsi erottuu harmaasta tai valkoisesta talvesta!

 2. 3

  sanoo

  Meillä on aina ollut teknisiä vaatteit. Käyttöä varten on, nyt kappiksen haalari ekaa kertaa testissä. Noin 5v lähtien on itse valinneet värejä, ja eskarilainen halusi talveen sekä haalarin että takin ja housut pari vkoa sitten.
  Meillä on poika-tyttö-tyttö, harvemmin tulee kierrätettyä kun toinen tykkää sinisestä ja vihreästä ja toinen pinkistä ja violetistä 🙂 tyttöjen välissä taas on 3v ja monta vaatekokoa joten en jaksa kaikkea säilytellä vaikka ehjänä pysyisi 🙂

  • 3.1

   sanoo

   Kyllähän toimivat ja kestävät vaatteet tekee talvikaudesta paljon helpompaa!!
   Minustakin on aika tärkeää, että lapset saavat itse valita vaatteidensa värejä, vaikka äiti ei aina niin innostuisikaan. 😀 Meilläkin on tytöillä 3v ikäeroa, mutta nyt kun ovat 4 ja 7v, ei enää niin montaa vaatekokoa olekaan välissä, monet vaatteet menee jo suoraan isommalta pieneksi jäätyään kuopukselle. Isompi on niin paljon pienikokoisempi.

 3. 4

  sanoo

  Moikka!
  Tulin vain huikkaamaan, jotta kiitos alekoodista ja vinkistä -meille kotiutui ihana pinkki haalari isommalle neidille! 🙂

 4. 5

  sanoo

  Kiitos alekoodista! 🙂
  Viimetippaan meni, mutta kerkesin hyödyntämään alen. 🙂 Haettiin tänään pojille vaatetta talveksi.

 5. 6

  KlaarA sanoo

  Hei, kiitokset alekoodista. Meillä eskarilainen valitsi itselleen mustan haalarit talveksi. Miellytti kyllä äidinkin silmää :).

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *