Tyttömäistä

IMG_3219

Makuuhuoneessa on muutama pikkujuttu antanut odotuttaa jo jonkin aikaa. Yksi niistä on ollut tuo tauluhylly, jonka jo viime vuonna maalasin harmaaksi makkarin seinää ajatellen, mutta nyt vasta sain sen kiinnitettyä seinään. Oikeastaan hylly on odottanut uutta peiliä seurakseen, sillä lipaston päälle pitäisi hankkia tuota nykyistä pikkuruista hopeakehyksistä peiliä huomattavasti suurempi peili. En ole aikoihin ehtinyt kierrellä kirppareilla ja olen tainnut lähes kaikki peilimme ostaa kirppiksiltä, sillä ne on niin helppo fiksata omaan tyyliin sopiviksi kehyksiä maalaamalla. Nytkin on ollut ajatuksena harrastaa kierrätystä, vaikka onhan se aika paljon hitaampaa kuin marssia kauppaan ostoksille. Peiliä en alkuperäisen suunnitelman mukaisesti aiokaan sijoittaa hyllylle vaan seinään, sillä tauluhylly on varsin kiva paikka pikkusälälle, joka muuten lojuu lipaston päällä.

Taannoin ostin Ikeasta muutamia säilytyslaatikoita ja yllättäen otin omaan käyttööni yhden pinkin boksin. Nyt tavaroita lipastolle asetellessani oli pakko vielä lisätä tuo kennopallo hyllylle. Pinkit jutut tekikin aika tyttömäisen tästä muutenkin feminiinisestä asetelmasta. Saahan sitä hiukan harrastaa tällaista tyttöhömpötystä!?

IMG_3279 IMG_3224

Suuremman ja simppelimmän peilin lisäksi olisi hakusessa yksinkertaisempi koruteline rannekoruille. Vitriini -rasia ja palaset lokerikko toimii korujen kanssa hyvin ja tyyliltään koruteline saisi olla lähempänä näitä. Saa vinkata kivoja vaihtoehtoja! Tai ehkä alan funtsia diy -vaihtoehtoja.

IMG_3326

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  Eve_ sanoo

  Hei onko tuo läpinäkyvä muovinen lokerikkokin Ikeasta, vai mistä on löytynyt? Juurikin samanlainen olisi hakusessa 🙂

  • 1.1

   sanoo

   Heippa Eve! Lokerikko on Palaset -sarjaa. Sitä myy kai Suomalainen kirjakauppa ainakin, sieltä olen omani ostanut. Pitäisi hankkia toinen samanlainen pariksi tuolle!

 2. 2

  Korukopan Eija sanoo

  Pinkin, hopean ja bling-blingin yhdistelmä näyttääkin tosi hyvältä, mainio idis!

 3. 3

  Anu sanoo

  Menun valikoimissa on kiva koruteline, muistaakseni saa kahdessa eri koossa! Anu

Trackbacks

 1. […] ympäristöä kesäkuussa ja silloin lopputulos oli varsin runsas tämänpäiväiseen verrattuna. Täältä voit kurkistaa silloista tyyliä. Nyt lähti seinältä kaikki pois; tauluhylly ja peili, koruteline […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *