Tyttöjen syystyyli ja lahjakortin voittaja

ellos kids 8

Nyt olisi aika näyttää, millaisia Ellos Kidsin vaatteita meille valittiin. Kollaaseihin poimimistani jutuista päädyin lopulta yhdistelemään tytöille setit, joka sopii keskenään kivasti yhteen. Tytöt olivat kanssani yhtä mieltä siitä, että mustat ja harmaat vaatteet ripauksella valkoista sopivat hyvin syksyyn! Trikoota ja collegea, yksiväristä ja eläinkuosipainatusta, simppeleitä ja erityisen mukavia vaatteita. Niissä sujuu leikit ja opiskelut, ja puussa kiipeily. Friidalle valittiin pari mekkoa ja niihin sopivat leggingsit, Neelalle taas t-paitoja ja hameita, sekä leggingsejä niiden kaveriksi.

ellos kids 9

ellos kids 10

Meidän lasten kuvaaminen on kyllä niin kivaa puuhaa, sillä kivoja kuvausideoita riittää, jopa liiaksi asti! Ja tuo luonnollisuus on ihailtavaa; kameraa ei tarvitse pelätä tai jännittää kun on tottunut aina kameran edessä olemaan. Nytkin oltiin ennemmin runsauden pulassa kivojen idisten kanssa, kun lähdettiin näitä kuvia tuohon tontin laitamille ottamaan.

ellos kids 6 ellos kids 4

Huomaatteko, kuinka on jo syksyä ilmassa, näissä kuvissakin? Kesäpäivät alkavat olla takana päin, mutta elokuun ajan voidaan silti pitää kesästä kiinni. Pikkuhiljaa ajatukset kuitenkin siirtyvät syksyyn. Eihän se ole hullumpi vuodenaika sekään, kun muistaa ne syksyn parhaat puolet; villasukat, iltateet, kynttilät, ruskan ja ensimmäiset pakkasaamut… ja unohtaa sen loputtoman sateen ja pimeyden!

ellos kids 7

Ja sitten se voittaja, seuraavalla kommentillaan onnetaren suosikki on Jaana K. Jaanalle lähtee sähköpostia voitosta!arvonta

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   On se kyllä, pikkuinen palleroinen vielä, vaikka luuleekin olevansa iso kun on jo eskarilainen. 😀 Minäkin kelpuuttaisin useammankin meidän tyttöjen vaatteen, kun vaan olisi oikean kokoisena. 🙂

 1. 2

  anna sanoo

  Mistä nuo tyttöjen kivat silmälasit on? Saattaa olla hankinta ajankohtainen, ja lapsille on vaikea löytää kivoja rillejä.

  • 2.1

   sanoo

   Tytöillä on kummallakin aika uudet silmälasit. Kuopuksen lasit on Lacosten lasten malli, yksityiseltä optikolta ostetut. Nämä kehykset on tummanharmaat, aavistuksen läpikuultavat. Isomman lasit on Specsaversin oma malli, pieni aikuisten kehys, violetit ulkoa, ruskeat sisältä. Molemmat kehykset tosin näyttää äkkiseltään katsottuna lähes mustalle, on kyllä tosi kivoja!

  • 7.1

   sanoo

   Ne on oikeasti kyllä aika erilaiset, ihan eri värisetkin, mutta koska ne äkkiseltään katsottuna käyttää samanlaisille (ja samanlaisille kuin minulla) ne herättää aika paljon huomiota. 😀 Rippipää-.trio! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *