Työpisteellä

tyopiste2

Se onnistui sittenkin, ja vieläpä paljon nopeammin kuin uskalsin kuvitellakaan! Nimittäin tutustuminen uuteen tietokoneeseeni ja macin maailmaan. Eilen käytin valehtelematta viisi tuntia aikaa tämän masiinan ääressä, mutta se kyllä kannatti, sillä lopulta hommat alkoi luonnistua ja löysin paljon kaikenlaista uutta, josta on varmasti hyötyä koneella työskennellessä. Valokuvia varten löytyi mikäs muukaan kuin vanha tuttu Photo Scape, joka tosin näyttää aivan erilaiselta kuin pc:n versio, mutta pienen tutustumisen jälkeen homma hoituu vähintään yhtä sujuvasti kuin ennenkin.

Uusi kone tarvitsi vanhaa pikkupöytää suuremman pöydän alleen, joten kiinnitin pöydän päälle valkoisella vahalla käsitellyn pulevyn. Nyt pöytä on juuri sopivan kokoinen; tilaa on riittämiin muistiinpanoille ja esteetikon vaatimille esineille, mutta kokonaisuus on kuitenkin siro ja se sulautuu hyvin taustaansa.

tyopiste_1

Nyt on viimein asiat kotona työskentelyä varten kohdallaan; toimiva tietokone, mukava työpiste ja aikataulut ojennuksessa. Suunnitteluhommia varten on hurjasti inspiraatiota ja intoa. Meidän juurivalmistuneen keittiön myötä minua on pyydetty suunnittelemaan useampaankin kotiin keittiötä, joka on erityisen mukavaa, sillä keittiöiden miettiminen on vaan niin kivaa! Kalenterissa on kuitenkin vielä tilaa, joten jos jokin sisustushomma aiheuttaa päänvaivaa, tulen mielelläni auttamaan. Ja kyllähän tässä blogiakin kirjoittaa enemmän kuin mielellään, joten toivottavasti aktiivista postausta on luvassa!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSAINSTAGRAMISSA, JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Kiitos Heidi. Tästä tuli kyllä varsin sievä. Sivupöytä on hankittu joskus moooonta vuotta sitten Ellokselta, eikä edes saman tyylistä ole tullut sen jälkeen vastaan.

 1. 2

  Nimetön sanoo

  Kaunista! ja kiva kuulla, että macciin perehtyminen kävi noin nopeasti. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *