Tuoksuva koti

Aurinkoisten ja lämpimien päivien jälkeen on tällainen sateinen ja hämärämpi päivä ihan paikallaan. Tuntuihan se jo, että luonto suorastaan huutaa vesisadetta, ja tekee se hyvää ihmisellekin. Ulko-oven avatessani suorastaan huumaannuin siitä kesän tuoksusta, minkä yksi vesisade pihaan toi. Vaikka meidän pihalla ei tuomia kasvakaan, on niitä tällä alueella niin paljon, että kaikkialla tuoksuu ihana kesä ja kukat. Nyt ei enää voi puhua keväästä, sillä sen verran vihreää tuolla ulkona on jo, että kesässähän nyt jo mennään.

Tuoksuva KotiHalusin saada sisällekin palan kesää ja kesän tuoksua. Niinpä hain muutaman kukkivan tuomen oksan keittiön pöydälle. Kubus on nykyään majaillut tuon marokkolaistyylisen laatan päällä. Siihen se sopiikin kivasti. En voisi olla tyytyväisempi siihen, että päädyin valkoisiin laskosverhoihin keittiössä ja ruokailutilassa. Erityisesti näin kesään valkoinen väri on juuri oikea juttu! Nyt alkaa lehdet suojata näkymiä jo sen verran, ettei verhoja enää ole välttämätön laskea ikkunoiden peitoksi, mutta laskosverhot on kauniit, vaikka ne olisi koko ajan aukikin.

Tuoksuva KotiEilen vietin koko päivän Långvikissa PING Helsingissä, eli Pohjoismaiden suurimmilla sisältömarkkinoinnin festareilla. PINGistä tarttui mukaan hurjasti inspiraatiota, uusia ideoita ja hyvää meininkiä hirmu kivassa seurassa! Päivä laittoi miettimään omaa tekemistä ja bloggaamista monelta kantilta ja siihen liittyen on varmasti tulossa ajatuksia jakoon tänne blogiinkin.

Tuoksuva KotiNyt tuo raikas ulkoilma kutsuu reippailemaan. Ajattelin käydä kunnon pyörälenkin tähän väliin. Sen jälkeen päästään kokkailemaan, sillä sovittiin että vietetään pitsailtaa tänään ja eiköhän se ole lauantai-illan ratoksi saunakin lämmitettävä. Kivaa viikonlopun jatkoa!!

Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Niin oli! Todella inspiroiva päivä ja parasta taisi olla juurikin ne keskustelut bloggaajaporukalla! Oli oikein mukava tutustua. 🙂 Eiköhän pian nähdä taas!

 1. 2

  sanoo

  Aamupäivällä oli todellakin upea tuoksu ulkona, kun ensimmäiset sateet tulivat! Oli tosi kiva tavata jo toistamiseen eilen Pingissä, mielellään taas uudelleen. 🙂

  • 2.1

   sanoo

   Tuoksun lisäksi sateet taisi tuoda kunnon kesänkin, kun lehdet ja ruoho kasvaa ihan silmissä! Ihanan verheää! <3
   Oli mukava viettää porukalla aikaa PINGissä! Nähdään taas. 🙂

 2. 3

  sanoo

  Minäkin olen nuuhkinut alkavaa kesää oikein urakalla ja juurikin tuo tuomi on yksi tuoksulemppareistani tähän aikaan vuodesta. Pitänee hakea tuoksua myös kotiin alkuviikosta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *