>Tunnelmavalot

>

 Talven varalle pari uutta juttua olohuoneessa. Isompi talolyhty ja hauskat pallovalot. Meillä näitä valoja kutsutaan tunnelmavaloiksi, ei missään tapauksessa jouluvaloiksi. Jotkut tunnelmavalot on paikoillaan ja käytössä ympäri vuoden, osa vain pimeän kauden ajan. Nyt alkaa olla niin hämärää jo iltapäivisin, että valoille on tarvetta olohuoneessakin. Nämä tuo kivasti talvista tunnelmaa.
Jouluvaloja on sitten kuusenkynttilät, paperinen joulutähti olohuoneeseen ja valokranssi keittiön ikkunaan. Ne perinteiset jouluvalot.
Joko teillä on valoja viritelty?

Huomasitteko äänestyksen ylhäällä oikealla? Saa toki vastata, vaikkei hössötäkään, vaan suhtautuu jouluvalmisteluihin tyynen rauhallisesti. 
Kommentit
 1. 1

  Satu sanoo

  >Meillä olisi tarkoitus viritellä valoja kotiin viikonloppuna, piti laittaa jo aikaisemmin mutta työt ovat vieneet viime aikoina huomion sisustamisesta (tylsäää…). Mutta ehkäpä virittelen sitten kerralla enemmän 🙂

 2. 2

  Ira sanoo

  >Ostin eilen talolyhdyn myös. Tänään taidan hakea pienemmän kaveriksi. Tunnelmavalot viritelty täälläkin ja osa on ympäri vuoden. Jouluisemmat, tähdet ja muut, laitan lähempänä joulua.

 3. 3

  Uusi kaunis päivä sanoo

  >Hei! Kyllä, valoja on alkanut ilmestymään kotiin, mutta paperitähdet minäkin laitan vähän lähempänä joulua. Mutta ehkä jo marraskuun aikana kuitenkin…. : )

 4. 4

  Inka sanoo

  >Ihanasti sopii yhteen talolyhty, valot ja vihreä krysanteemi! Mukavasti "esi-talvinen".Meillä on vasta vaaleanpunainen Bungalow-paperitähti ikkunassa, lisää valoja sitten ehkä uuteen kotiin, jos ehtii. Ennen joulua toivottavasti viimeistään ainakin jotain 🙂

 5. 5

  maiju sanoo

  >Makeet noi pienet valot – meillä on Clasun isot "sirkus-valot" keittiössä, mutta ne ihme kyllä ole yhtään jouluiset 😉

 6. 6

  Esmeralda sanoo

  >Samanlaiset mietteen monella! 🙂 Satu, harmi kun työ haittaa harrastusta! Niin se välillä menee. :DIra, Nyt onkin aika paljon talolyhtyjä kaupoisssa.Uusi Kaunis päivä, Kyllä meilläkin on paperitähti laitettu joka vuosi marraskuussa, puolen välin paikkeilla.Inka, Minustakin tuosta tuli sellainen ihan pikkusen talvinen tunnelma, ei kuitenkaan vielä liikaa. 🙂 Vaaleanpunainen Bungalow -tähti kuulostaa ihanalle!!maiju, Ne sirkusvalot ois huiput!! Ehkä jossain vaiheessa laitan nekin. 🙂 Näissä mun valoissa on vähän sama fiilis, vaikka ovatkin paljon pienemmät.

 7. 7

  Minttunen sanoo

  >Yhdet valot olen laittanut kaapin päälle pari viikkoa sitten.Tuntuu niin pimeältä jo että saisi laittaa lisää:)

 8. 8

  Heidi sanoo

  >Rupesi niin hymyilyttämään, että pakko kommentoida :)Ostin viime jouluna meille ruokahuoneen ikkunaan ihanan sydämmen muotoisen "jouluvalon". Nätit pienet kirkaat valot, oikein söpö.Nyt vasta tajusin, että sehän on roikkunut tuossa ikkunassa koko vuoden!! Ilmeisesti istuu sitten sen verran hyvin paikalleen, ettei edes isännyys ole siitä mitään sanonut. Vaikka muista jouluvaloista kylläkin muistutteli uuden vuoden jälkeen, että voisikohan niitä jo vähän vähentää :DMistähän näitä löytäisi siis lisää!!??!! 😀

 9. 9

  Hanna sanoo

  >Laitoin valoja lastenhuoneisiin ja aulaan kun meillä on niin pimeää.Pitäisi ostaa uusi valosarja kun kaikista entisistä on osa palamattomia valoja. Harmi että kestävät niin huonosti.Kauniilta näyttää uusi talosi.

 10. 10

  pioni sanoo

  >Meilläkin muutamat tunnelmavalot löytyy kodistamme läpi vuoden. Ja kyllä niitä on jo sytytelty pimeiden iltojen iloksi:)

 11. 11

  Mia -Willa Oliviasta sanoo

  >Meillä on tapana laittaa valot ja kaikki muutkin joulukoristeet ensimmäiseksi adventiksi.Pihalle haavelen lamppuja, mutta kenelläkään naapurilla ei niitä vielä ole. Pitäisköhän meidän olla ensimmäisiä;)

 12. 12

  Nanni sanoo

  >Ihana tuo talolyhty. Mistä tuollaisia saa? Mulla ollut jo parisen viikkoa olohuoneessa yhdet "tunnelmavalot" 😉 Ihanasti tuo lisää valoa pimeisiin päiviin!Huomenna voiskin viritellä lastenhuoneeseenkin yhdet valot.

 13. 15

  Esmeralda sanoo

  >Kiitos miikku,Pallovalot on Prismasta. Niitä oli valkoisella ja mustalla johdolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *