Tulppaanipäiviä & sneak peak x2

Onko tarpeeksi epämääräinen otsikko!? No, näiden ihanien valkoisten tulppaanien lisäksi tämä postaus sisältää kaksi kurkistusta tulevaan. Ensimmäinen kätkeytyy näihin tulppaanikuviin. Se liittyy siihen, kun kävin kylässä kauniisti sisustetussa naapurissamme (Terkkuja M!!) ja tajusin kuinka iso olohuone näissä asunnoissa oikein onkaan! Tästä ärsyttävästä enpä kerro vielä -jutusta lisää heti kun on valmiimpaa. 😉

Toinen sneak peak on tämä keittiö, joka löytyy uusimmasta deko -lehdestä (1/13). Oikein hätkähdin kun avasin aukeaman ja keittiö tuli esiin. Tämä on niin lähelle sitä, mitä olen meidän keittiöön suunnitellut! Malliltaan lähes identtinen, ainoastaan lokerikko vasemmasta reunasta jäisi pois ja oikeaan reunaan tulee kaksi korkeaa kaappia. Niin, ja hella ja hana vaihtaa paikkoja. Materiaalit ei ole niin valmiiksi suunniteltuja kuin keittiön malli, joten siinä varmuudella tulee täsmäämään valkoiset kaapistot ja ovet. Keittiöremonttihan ei tosiaan vielä ole ajankohtainen, joten tämä on varsinainen tulevaisuuteen kurkistus! Mutta olipa kiva nähdä, miltä I-malliseksi suunnittelemani keittiö näyttäisi käytännössä. 🙂 Tämä keittiö sijaitsee kirkon ullakolla, mutta ehkä se sopisi tällaiseen tavallisempaankin taloon.
Olipas muutenkin varsin hyvää luettavaa koko lehti, ihana ruotsalaiskotikin…

Kommentit
  1. 2

    Onni sanoo

    Kuulostaapa mielenkiintoiselle. Utelias ei malttaisi odottaa, mitä siellä on tehty. 😀 keittiö on juuri sellainen kuin voisin kuvitella teille, kaunis.

  2. 3

    sanoo

    Ihana keittiö. Juuri eilen näin jossain lehdessä harmaan i-keittiön. Sekin oli ihana. MIssä päin asutte… jos Espoon lähettyvillä niin suosittelen Isku-keittiötä. Kerro kalamuijalta terkkuja niin saat hyvät alet;)

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *