Toukokuu

toukokuu

Heipä hei toukokuuhun! Kylläpä tämä kuukausi onkin lähtenyt keväisesti liikkeelle. Täällä meillä päin alkaa puut vihertää ihan kunnolla ja ulkona on muutenkin niin kiva kevätfiilis, ettei tässä sisällä malttaisi ollakaan. Kuitenkin viikonlopustakin meni suurin osa sisätiloissa pakkaillen ja järjestellen omaisuutta, sillä olen pitänyt kiinni hyvistä aikomuksistani pakata tavaraa mahdollisimman paljon ennen kuin saamme avaimet uuteen kotiin. Tiedän, että remontin käynnistyttyä täällä vanhassa kodissa tulee tuskin viihdyttyä tavaroita läpikäymässä, joten jos haluaa muuton olevan edes jotankuten organisoitu, täytyy koittaa nyt ennakkoon olla järjestelmällinen.

Tämä tarkoittaa pikkuhiljaa kasvavia pahvilaatikkopinoja siellä täällä, ja monelta osin täällä ei enää kovin asutulta näytä. Samalla tämä hienosti edennyt pakkausproggis tarkoittaa harvemman puoleisesti päivittyvää blogia, sillä kotona ei ole enää yhtään mitään kuvattavaa. Koitin mietiskellä jotain sisustusaiheisia juttuja, mutta eipä tässä muuta vaihtoehtoa taida enää olla kuin kirjoitella uuden kodin suunnitelmista ja kehitellä muita aiheita. Sisustuskuvien suhteen ollaan nyt siis tauolla ja odotellaan, että pääsen tekemään remonttipostauksia uudesta paikasta! Pahimmillaankin odottelua on jäljellä vajaat pari viikkoa, ja kärsimättömyys alkaa olla huipussaan.IMG_4462

scillaskillameri

Tänään kuvasin kuitenkin takapihan kukkivia sekä skillameren, joka alkaa olla juuri nyt sinisimmillään. Kiertelin pihalla muutenkin ja vähän haikein mielin katselin joitain kasveja, joihin on ehtinyt muodostua jo tunneside. Kirsikkapuussa oli varsin pulleita nuppuja, ehkä se pian kukkii. Onneksi ehdin ihastelemaan sen kukintaa ennen kuin tämä koti luovutetaan seuraaville asukkaille. Muutama kasvinalku on kaivettu pihasta ruukkuihin uudelle pihalle siirrettäväksi!

Pitää nyt ottaa irti vapaa-ajasta kun sitä vielä on, ja viettää kaikki mahdolliset illat lenkkipolulla. Ensi viikolla on ensimmäinen polkujuoksutapahtuma, johon osallistun ja jännittää kyllä jo… Taidan käydä tänään kokeilemassa tälle keväälle ensimmäistä kunnon maastojuoksulenkkiä, kun metsässä on kuivaa. //Iloista maanantaita ja alkanutta viikkoa!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
  1. 1

    sanoo

    Kevät on todella taas harpannut eteenpäin, ensimmäiset kirsikkapuut kukkivat ja olenpa nähnyt jo ensimmäinen västäräkinkin, itse asiassa jo yli viikko sitten.

  2. 2

    Minna sanoo

    Ihania kukkia! Kirjoittele vaan suunnitelmista lisääkin remontin alkua odotellessa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *