Totuus kuvan takaa

behind the scenes

Minulla on monesti ollut mielessä kuvata teille ns. behind the scenes matskua siitä kun stailaan blogiin kuvia ja asetelmia. Tänään aiemman postauksen kuvia ottaessani konttasin pöydän alla, sillä halusin saada kuviin taustaksi tuon keittiön harmaan seinän. Siispä pikkukamera tuolille nappaamaan kuva konttaavasta bloggaajasta… Ehkä olisi kannattanut valita korkeampi taso, jolla kuvata kippoja, niin kuvaamisen olisi voinut tehdä pöydän yläpuolelta. Tuolille asetin valkoiseksi maalaamani levyn, joka on toiminut usein kuvissa taustana. Minulla on myös pari muuta pientä taustaa, jotka toimii hyvin tällaisissa pienissä asetelmissa rauhallisena pohjana.

Täällä on jo löydetty kadonnut perjantaifiilis, aiemmalla reissulla unohtunut kukkakimppukin kotiutui kun käytiin vielä illalla Neelan juhlia varten hakemassa tarvikkeita! Ohjelmassa on muffinien koristelua, joten kaikenlaisia syötäviä koristeita tarvitaan! Ehkä me aletaan vielä kehittelemään pientä juhlasomistusta tänne… //Kivaa illanjatkoa!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Totuus kuvien takana on usein aika huvittava. Välillä tulee tehtyä mitä ihmeellisimpiä viritelmiä, että saa haluamansa kuvan. Pöydän alle en ole vielä mennyt, mutta lattialla on makailtu ja sohvalla pompittu jne. Hauska postaus, kiitos!
  Hyvä että viikonloppufiilis löytyi, nautihan kunnolla!

 2. 3

  sanoo

  Hih, hauska! Nämä on just hauskoja. 🙂 Monesti olen miettinyt, miltä tämä touhu näyttää muiden silmissä.. 🙂

 3. 4

  sanoo

  Kiva postaus taas kerran 🙂 Olen vaan harmitellut keittiön rumia tasoja, mutta en jotenkaan tullut ajatelleeksi, että kuvissa voisi vähän feikatakin. Pikkuhiljaa sitä opii kai ajattelemaan out of the box 🙂

  Tuosta edellisestä postauksesta tuli mieleen, että eikö nuo mma Ramotswe kirjat ole aika uusia? Itse ainakin muista lapsuudesta, 80-luvulta Liptonin mainosrallatuksen: ”Niin valoisaksi päivän saa, kuppi teetä ja sympatiaa. Kun kosketuksen lämpöisen tunnet virkistyen, oot onnellinen.”

  • 4.1

   sanoo

   Kyllä sitä ihan hyvällä omallatunnolla voi feikata blogia varten stailatuissa kuvissa! 😀

   Jaahas, mielenkiintoista! Ettäkö kirjan nimi olisikin otettu jostakin aiemmasta sanonnasta!? Voi hyvinkin olla mahdollista… 🙂 Mä en muista kuulleeni moista rallatusta, mutta jostainhan siihenkin teetä ja sympatiaa on löydettu!

 4. 5

  sanoo

  Ha haaaa… näyttää niin tutulta viilailulta 🙂 Pöydän alla en kyllä ole vielä koskaan kyykkinyt… Näyttääpä hauskalta hommalta. Mukavaa viikonloppua sinulle!

 5. 8

  sanoo

  Kiva juttu! Mukava oli nähdä kuvien taakse miten sinäkin olet monilla mutkilla noita ihania kuvia ottaessasi. ! 🙂

 6. 10

  sanoo

  Kuvaukset ovat aina täynnä kikkailua ja virittelyä. Oneksi illat pitenevät, pian ei tarvitse viritellä valoja, pehmentimiä ja heijastimia…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *