Torstai-illan tunnelmointia

tunnelmointia3

Tervehdys torstai-iltaan! Täällä on vietetty oikein tunnelmaisia kynttilä-iltamia heti kun hämärä laskeutui. Eipä sitä kovin kummoisia ehdi kun on jo pimeä ja kuvaaminenkin mahdotonta. Onneksi voin välillä olla päiväsaikaan kotosallakin, joten kuvaamiselle on joitakin hetkiä sentään. Aikamoista harjoitteluahan tämä hämäräkuvaaminen onkin, jotta kuvista saisi edes jotenkuten siedettäviä. Uusi harrastukseni maastopyöräily vaatii myös päivänvaloa, joten valoisaa vapaa-aikaa ei liikaa tunnu olevan, sillä pilkkopimeä metsä ei oikein houkuttele.

Olen pitänyt yhtä callunaa sisätiloissa kun ei tuolla ulkona kovin paljon tule oleskeltua kasveja katselemassa. Calluna pysyy hyvänä sisälläkin kun vaan muistaa kastella reilusti.
Viikonloppua kohti mennään taas kovaa kyytiä… kovin kummoisia suunnitelmia ei viikonlopulle tällä kertaa ole, mutta pojan huonetta olisi tarkoitus saada taas etenemään. Nyt aletaan olla siinä vaiheessa, että uutta pintaa saadaan alkaa pian tekemään.

tunnelmointia

tunnelmointia4tunnelmointia2SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Kauniita hämäräkuvia! Hämärässä kynttiläkuvien ottaminen on itselle vielä jotenkin täysi mysteeri. Nämä sinun kuvat näyttävät todella onnistuneilta ja kauniin tunnelmallisilta. Nappasin tänään muutaman uuden makkarikuvan salamavalojen kanssa, sillä päivänvaloa ei vaan riitä kotonaoloaikaan kuvaamiseen. Aika kivasti sai studiosalamilla ”huijattua” lisää valoa huoneeseen, vaikka erottaahan sen kyllä ettei oikeasta auringonvalosta ole kyse. Nyt vielä pitäisi opetella ottamaan tällaisia kauniita kuvia joissa saa se hämäräkin näkyä.

 2. 4

  sanoo

  Tunnelmallista… hyvinhän tuo hämäräkuvaus näyttää sujuvan:) Kyllä näitä kuvia voi katsella vaikka koko talven.

  Smile, it´s Friday 🙂

 3. 5

  Pia sanoo

  Hei, mistä tuo olohuoneen valkoinen lipasto on? Olen yrittänyt etsiä tuollaista ei niin syvää lipastoa jo pitkään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *