Tokaluokkalaisen huone

>

Nämä kuvat voisi olla ennen -kuvia pojan huoneesta. Meitä on aivan mahdottomasti laiskottanut tämän huoneen remontoinnin suhteen. Kaikki muut huoneet meillä jollain lailla on käyty läpi pintojen osalta, mutta täällä ei ole kuin maalattu lattia silloin kun muutettiin, vajaa 4 vuotta sitten. Seinät on surkeassa kunnossa, vaikka se ei taida kuvista kunnolla välittyäkään.
Tehtävä remontti ei ole mitenkään järin suuri, joten ehkä me otetaan itseämme niskasta ja laitetaan tämäkin kuntoon. Täältä pitäisi poistaa tapetit, levyttää yksi seinä uusiksi, tapetoida yksi seinä ja kolme seinää tasoittaa ja maalata. Maalattavista seinistä tulee valkoiset tai vaaleanharmaat.
Tapetti on valittu aikaa sitten ja jokin aika sitten ostettukin. Kauan ihailemani Eco Designin musta-valkoinen ruututapetti. On muuten luonnossa yleisilmeeltään tummempi.
Meillä on kaikissa makuuhuoneissa yksi tumma tehosteseinä, joten haluan saman linjan jatkuvan pojan huoneessakin.
Apinataulu tehtiin tapetista ja Ikean mustista kehyksistä jo odottamaan huoneen uudistusta.

Vanhempia kuvia E:n huoneesta löytyy ainakin täältä. Uutta viime vuotisiin on tuo mustaksi maalaamamme sänky, jonka mummi ja vaari toi kesällä varastostaan. Nyt kaikilla lapsilla on vanhat mustat rautasängyt.
Kiva kun kävit!
Kommentit
 1. 2

  Hanna sanoo

  >Ihanan selkeä ja siisti huone. Lastenhuoneet ovat niin täynnä kaikenlaista tavaraa, ainakin meille eikä niitä jaksa olla koko ajan järkkäämässä paikalleen. Onko pöytä muuten Ikeasta pöytälevy ja toisessa päässä laatikosto? Vaikuttaisi hyvältä meillekin.

 2. 3

  Nonna sanoo

  >Kivalta näyttää jo nytkin ja tuo ihana tapetti on varmaan piste i:n päälle! Kuvia odotellessa… (Tuleeko tsemppiä remppaan, kun me täällä odotellaan "jälkeen"-kuvia!

 3. 4

  Jenkku sanoo

  >Kivalta tulee varmasti näyttämään. Mistä olet ostanut tuota tapettia. Kuvio miellytti meidänkin tokaluokkalaista ja voisin kyllä harkita sitä meillekin, mikäli vaan käy muilta ominaisuuksiltaan. 🙂

 4. 5

  Saila sanoo

  >Kiva oli käydä! Ja kivalta näyttää pojan huone! 🙂 Sellainen mukavan ajattoman näköinen, eli menee sitten teininäkin :D.

 5. 7

  Esmeralda sanoo

  >On kyllä niin paljon kaikenlaista rompetta, aarteita ja leluja, jotka on hetkessä sekamelskassa. Saahan sitä tavaraa lastenhuoneissa ollakin, esilläkin, kunhan olisi jonkinlaisessa järjestyksessä. :)Pöytänä on Ikeaa, pöytälevyt ja jalat, keskellä Helmer -laatikosto. Pöytä on vaan turhan pitkä, kaksimetrinen kun on minun vanha työpöytä. Vaihdetaan levy pienemmäksi niin saa tilaa muulle. On kyllä toimiva systeemi. Samat jalat on alunperin olleet minulla teininä työpöydässä, sitten ruokapöydässämme, myöhemmin minun työpöydässä ja nyt pojalla!

 6. 8

  Esmeralda sanoo

  >Minäkin luulen, että tapetti tuo tänne sen tarvittavan särmän! Ja tulee takuulla tsemppiä, kun kuvia odotellaan. 😀

 7. 9

  Esmeralda sanoo

  >Tapetti on K-raudasta, aika vanha malli jo, luulisin että on poistunut kokonaan Econ valikoimista.

 8. 10

  Esmeralda sanoo

  >Sellaiseen tyyliin on pyrittykin, että menisi samat valinnat mahdollisimman pitkään! Sinänsä kiva kun poika tykkää kans mustavalkoisista jutuista, pienillä väripilkuilla piristettynä!

 9. 11

  Anonymous sanoo

  >Tapetti tulee varmasti näyttämään hyvältä seinällä :)Olen pikkuhiljaa alkanut seuraamaan blogiasi, mutta olenkohan koskaan jättänyt kommenttia?!Tykkään hirmupaljon blogistasi ja sen tyylistä. Ihanan inspiroivia juttuja ja tee-se-itse ideoita! Itse valokuvaajana nautin suunnattomasti myös kuvistasi :)Oman blogin perustaminen on pitkään ollut aikoimuksena,mutta se siirtynee lähemmäksi kevättä. Toivottavasti siitä tulee yhtä ihana ja inspiroiva lukijoilla! -Janina

 10. 12

  annelivia sanoo

  >Aivan mahdottoman tyylikäs tapetti, joka varmasti kestää aikaa! Taideidea on myös hieno, voisin sitä hyödyntää itsekin joskus.

 11. 13

  Anonymous sanoo

  >Pidän yleisesti ottaen kovasti sisustusmaustasi ja musta-valko-harmaasta värityksestä. Lapsen huone on kyllä ihan style, mutta harmaudessaan jotenkin vähän liian surumielinen tuon ikäiselle. Itsekin houkuttaisi kyllä sisustaa vauvelipoikani tuleva huone kodin tyylin kanssa yhteneväisesti, mutta olen kuitenkin päätynyt siihen, että huoneeseen tulee väriä. Värithän kuulemma ainakin joidenkin kasvatusgurujen mukaan ovat tärkeitä lapsen kehitykselle. Meidän vauvamme on ihan innoissaan, kun näkee jossain punaisia isoja pintoja. Raukka kun kotona joutuu nyt tuijottelemaan musta-valkoista sisustusta. Toisin sanoen: lähtisin siitä, mistä lapsesi tykkää. Jos hänekin mieleensä on harmaa, niin toki sitten.

 12. 14

  Esmeralda sanoo

  >Ihan hyviä ajatuksia. Mutta huomasitko tuossa yllä kun kirjoitin, että poika itse pitää mustavalkoisuudesta. Aiemmin, pojan ollessa pienempi hänen puolensa lastenhuoneesta oli hyvinkin värikäs, pääasiassa vihreää. Kun laitoimme pojalle omaa huonetta, hän halusi hillitympää linjaa värikkään huoneen jälkeen. Tauluunkin hän valitsi itse tämän tapetin. :)Matto voisi kyllä olla jotain muuta väriä kuin harmaa, uppoaa liiaksi lattiaan. Ehkä remontin jälkeen uusitaankin matto, tuo kun on vain kulkeutunut tänne aiemmasta kodista.

 13. 15

  Esmeralda sanoo

  >Kiitos! Ajattomia ratkaisuja meillä koitetaan suosia, lastenkin huoneissa!

 14. 16

  Esmeralda sanoo

  >Kiitos Janina! Onpa ihana kuulla, että pidät blogistani. 🙂 Toivottavasti aloitat pian oman blogin, tulen sitten vierailulle!

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *