Hurmaavaa tunnelmaa – Tine K Home SS 2017

Tine K Home SS 2017

Siirrytäänkö talven kylmimpien päivien keskeltä hetkeki jonnekin ihan muualle!? Jonnekin, pakkanen on kaukana ja jossa lempeä kesäilma saa lumen ja pimeyden unohtumaan! Siirrytään hetkeksi Ibizalle, josta löytyy upean tunnelmallinen designhotelli La Granja, jonne on stailattu Tine K Homen kevään ja kesän mallisto todella kauniisti esille. Tine K Home SS 2017 mallistolle ei voisi sopivampaa ympäristöä kuvitella; niin täydellisesti boheemi ja rosoinen hotellimiljöö tuotteiden taustalle sopii.

Tine K Home SS 2017

Tine K Home SS 2017

Tine K Home SS 2017

Nämä kuvat sai minut odottamaan huhtikuulle varattua Nizzan lomaa entistä suuremmalla innolla. Vaikka meidän lomabudjettimme ei aivan tämänkaltaiseen ympäristöön ylläkään, uskon että Rivieralta löytyy monta lähes yhtä kaunista paikkaa. Maisemat Etelä-Ranskassa taitaa olla vähintään yhtä upeat kuin Ibizallakin ja ajatuksena Ranska kiinnostaa juuri nyt Espanjaakin enemmän.

Tine K Home SS 2017

Tine K Home SS 2017

Tine K Home SS 2017

La Granja hotelli näyttää täydelliseltä lomapaikalta joko miehen kanssa kaksin tai ystävien kanssa, mutta hotelliin ei taidakaan päästä ihan noin vain, sillä varausmahdollisuus on vain jonkinlaisen yhteisön jäsenille. Hotellissa järjestetään retriittejä, joissa muunmuassa valmistetaan ja syödään hidasta ruokaa, joogataan ja meditoidaan. Kuulostaa itse asiassa vielä paremmalta kuin tavallinen löhöloma!

Tine K Home SS 2017    Tine K Home SS 2017

Tine K Home SS 2017

Taidan ottaa nämä kuvat kesän istutusinspiraatioksi, sillä niin upeilta erilaiset vihreät lehdet, heinät ja palmut rustiikkisissa ruukuissa näyttävät. Vaikka olen sitä mieltä, ettei talon arkkitehtuuri ja tyyli saa liian tiukasti määrätä sisustuksen linjaa, on kuitenkin meidän 70-luvun talon suhteen muutamia rajoituksia, joita en osaa lähteä talon tyyliin yhdistämään. Niinpä taidan istuttaa kasvit hiukan yksinkertaisempiin ruukkuihin ja pitää ulkotilojenkin sisustuksessa hitusen simppelimmän linjan, vaikka muutamat yksittäiset pehmeät tanskalaiset tai marokkolaiset yksityiskohdat sisustuksen tyyliin sopiikin.

Tine K Home SS 2017

Tine K Home SS 2017

Ah, tätä tunnelmaa! Näissä kuvissa mieli todella lepää ja pakkaspäivän ilta onkin mukava viettää haaveilen hämärtyvän kesäillan tunnelmasta.

Kuvat // tinekhome.com

Kurkkaa lisää kevään ja kesän 2017 tunnelmia: Bloomingville SS 2017

Kommentit
  1. 1

    sanoo

    Kävipä hauskasti, juuri latailin malliston kuvia koneelleni ajatellen postausta 🙂

    Todellakin oiva miljöö näille tuotteille. Tuolla viihtyisi kyllä varmasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *