Tervetuloa Suomeen, Styleroom!

Styleroom Suomi

Nyt se avataan Suomessakin; Ruotissa suuren suosion saavuttanut sisustajien nettiyhteisö Styleroom! Styleroomin betaversio on ollut alkuvuoden käytössä ja sinne on mm. moni bloggaaja jo ehtinyt albuminsa luomaan, mutta virallisesti ovet ovat avoimet huomenna kaikille. Itse en varsinaisesti ole kaivannut uutta sosiaalisen median väylää 😉 sillä näissä entisissäkin on aivan riittämiin, mutta koska kaikki kuvamateriaali on jo olemassa, uskon että Styleroomin albumeitakin tulee päivitettyä uusilla otoksilla. Lisäksi odotan erityisesti niiden käyttäjien kuvia, joiden kodit eivät ennestään ole blogeista tuttuja! Jos joku blogiton lukijani innostuu kuvamaan kotiaan Styleroomiin, laittakaa toki linkkiä minulle. Minut löytää Styleroomista nimellä EssiEsmeralda.

styleroom suomi

Olin viettämässä Styleroomin tupareita Helsingissä helmikuussa sadan muun sisustusalan ihmisen seurassa. Kauniin tuparikodin sisustuksen suunnitteli nuoruudenystäväni Ankku Vepsäläiseltä.

Styleroom

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

 

Kommentit
  1. 3

    Sisko sanoo

    Hei, tuo vaikuttaa kiinnostavalle! Pitäiskö itsekin liittyä? 🙂 tulipahan otettua kaikista huoneista kuvia.

  2. 4

    sanoo

    Moi! Mä rupesin juuri harjoittelemaan sisustuskuvaamista, yleensä kuvailen lähinnä lapsiani :). Mut löytää styleroomista nimellä inka_makeetmuksut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *