Tervetuloa Sisustusbloggaajien kirppikselle!

kirppis sisustusbloggaaja

Täällä on tänään pengottu varastoja ja kaappeja kirppistavaran toivossa ja olen yllättänyt itseni sillä, että olen raskinut laittaa kirppiskasaan monia aarteita. Muuton yhteydessä varastoon jäi laatikkotolkulla sisustustavaroita, joille ei uudessa kodissa tunnu oikein olevan paikkaa ja muutenkin olen koittanut pitää kodin avarampana ja täällä ollaankin menty paljon vähemmällä tavaramäärällä.

Huomisaamuna kannattaa ollaa liikkeellä Pasilan suunnalla, nimittäin vanhoille veturitalleille, tarkemmin sanottuna Crepperie -juhlatilaan kokoontuu suuri joukko sisustusbloggaajia myymään vanhoja ja uusia aarteitaan. Sisustusbloggaajien kirppis järjestetään osoitteessa Tallikatu 4 ja tapahtuma on avoinna klo 10-15. Pysäköintipaikkojen puutteen vuoksi paikalle pyydetään tulemaan julkisilla ja käteistähän kirppikselle kannattaa aina varata mukaan!

sisustusbloggaajien kirppis 2015

Korin (joka ei ole myynnissä) sisältä löytyy mm. villamatto, lankkutapettia, astioita, koriste-esineitä, kynttilänjalkoja, sisustustekstiilejä jne… Päätinpä nostaa auton perälle myös yhden pikkupöydän, jolle ei oikein tunnu löytyvän paikkaa. Koitin hinnoitella tavaroita jo valmiiksi, jotta hintaa ei tarvitse erikseen miettiä jokaiselle kysyjälle.

sisustuskirppis

Tässä siis ensimmäinen erä sisustussaaliista, mutta illan päälle täytyy ottaa vielä toinen kierros, sillä muistelen parin laatikon olevan vielä ”jossain”. Ja ehkä minä yhden rekillisen vielä käyn vaatteitakin läpi, niitä kun olisi kiva saada hiukan vähemmäksi!

Tapahtuman tarkemmat tiedot löytyy tapahtuman facebook -sivulta. Tulkaa nykimään hihasta, jos tulette kirppikselle!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSAINSTAGRAMISSA, JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  Kirmi sanoo

  Voihan harmi, kun en pienen vauvan kanssa pääse tulemaan ostoksille. Heti ostaisin tuon suloisen taulun, tosi ihana peura. Harmi, ettei varmaan pysty ostamaan suoraan blogin kautta. Ehkä sitten seuraavalle kirppikselle pääsisi.

 2. 3

  sanoo

  Ihania tavaroita! Harmi, että flunssa on juuri nyt kaatanut petiin :/

  Mukavaa päivää ja hyviä myyntejä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *