Terästä Ikeasta

Kollaasin kuvat: Ikea.fi

Ensiksi bongasin Ikean Livethjemme -blogista tuon hauskan ja retrohtavan Råskog tarjoiluvaunun. Erityisesti mintunvihreänä muistuttaa kovin 50-luvusta, mutta harmaa on enemmän minun makuuni. Sitten piti mennä kurkkimaan muitakin uutuustuotteita ja löysin IKEA PS 2012 mallistosta kivan peltisen sohvapöydän, jota saa myös valkoisena. Saattaisinpa hyvinkin harkita, jos meillä olisi sohvapöydälle tarvetta. Samasta mallistosta on myös mielenkiintoinen muovinen kynttilänjalka. Ei ehkä kuitenkaan mun juttu!

Roxö Jakkaroita ostin terassille tummanharmaana pari, mutta tekisi mieli hakea tällaiset värikkäät lapsille. Roxö tuolia en ole testannut, mutta näyttää kyllä hyvälle ja sopisi sisällekin. Olisikohan näistä keittiön tuoleiksi?

Mitä tykkäät? Iskikö näistä joku sinuun?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Itsekin haaveilen noista Roxö-tuoleista. Sopisivat erinomaisesti parvekkeelle, jos sellainen olisi. Ehkä sitten seuraavaan kotiin.. Muutenkin Ikea-kuume vain noussut tässä viime aikoina, kun Kuopion Ikean avajaiset lähestyy.. ei tarvitse enää etelään lähteä 🙂

  • 1.1

   sanoo

   Kuvien perusteella Roxö -tuolit näyttää aika keveille, joten parvekkeelle olisi omiaan. Onpa kiva kun saatte lähemmäs oman Ikean. 😀 Meillä on lähin Ikea 15km päässä ja on kyllä huippu juttu. Voi piipahtaa aina kun siltä tuntuu.

  • 2.1

   sanoo

   Lisäjakkaroiksi minäkin ne hankin. Ja sillä ajatuksella, että voi pitää sisällä tai ulkona. Kyllä nuo on ihan ulkokäyttöön suunnattu, joten uskoisin että kestää ruostumatta. Meillä on toisia Ikean metallisia ulkotuoleja ollut parin vuoden ajan kesät talvet pihalla eikä ole menneet miksikään.

 2. 3

  sanoo

  Tuo Råskog on myös minun mieleeni. Ja Jennin tavoin täällä odotellaan kans Kuopion Ikean avajaisia.

  • 5.1

   sanoo

   Juu, jakkarat vaikuttaa kyllä oikein jämäköiltä ja mukavilta. Kiva tietää, että tuolitkin on hyvä istua.

 3. 6

  sanoo

  Mulla on kaupan ”miniterassilla” nimenomaan nuo Roxöt, valkoisina tosin. Tykkään tosi kovin! Tuolit ovat jämäkät ja hyvät istua, mutta kuitenkin tarpeeksi keveät (ja päällekkäin ladottavat) jotta ne on näppärät nostaa yöksi sisälle. Ihan ehdoton parvekkeelle tai vaikka pienelle pihalle. 🙂

  -Päivi-

  • 6.1

   sanoo

   Mä tykkään niistä kans kovasti! On laadukkaan oloiset ja varsin sopivan hintaisetkin. 🙂
   Kiva kun sinäkin löysit tänne uuteen osoitteeseen moikkaamaan!

  • 7.1

   sanoo

   Kiitti Aino! Oon tosi huono vastaamaan kaikkiin tunnustuksiin, mutta yritän silti. 🙂 Nähdään loppuviikosta!

  • 8.1

   sanoo

   Voin hyvin kuvitella iloisen, lämpimän parvekkeen jossa nuo on piristeenä! 🙂 On aika kivat kyllä mustanakin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *