Terassin sisustusta

Sillä tämän viikon Ikeareissulla lähti mukaan myös kankaita terassin tekstiilejä ajatellen. Alunperin lähdin ostamaan tätä musta-valkoraitaista kangasta myös kapeampiraitaisena, mutta eihän sitä siellä ollut. Raitakankaan lisäksi ostin sitten musta-valkoista ruutua. Eipähän nyt ole pelkkää raitaa kaikki. Viime vuonna terassin tekstiilit olivat harmaa-valkoiset, mutta ehtivät kesän kuluessa haalistua aika värittömiksi. Tällä kertaa päätin mennä musta-valkoisella linjalla. Päätin sitten öljytä tuon viime kesänä rakentamamme säilytyspenkinkin mustaksi ja siitä tuli aivan kiva. Tyynyt toimi penkin päälle viime vuonna hyvin, joten ompelin siihen tyynyt nytkin, muhkeammat tosin. Vielä kun villiviini penkin takana kasvaisi nopeasti peittämään ruman aidan…

Kesäkukat on kaikki vielä aika pieniä ja vaatimattomia, mutta nopeastihan ne kasvaa, nyt kun kesä vihdoin tuli. Terassia olisi kiva saada sisustettua vielä enemmän olohuoneen jatkeeksi, kesällä kun tulee vietettyä niin paljon aikaa täällä. Ehkä tänne tarvitaan vielä vähän kukkia ja matto tuohon oven suuhun.

Kiitos kannatuksesta edellisen postauksen tuolipohdintaan. Pitää kipaista vielä tuoliostoksilla, kunhan joudan! Minun oma tietokoneeni kärsii vakavasta vammasta ja surffailut on jäänyt ihan minimiin. Kuvankäsittely sillä sentään onnistuu ja pääsin mieheni läppärillä nyt kirjoittamaan. Tämä tosin näyttää kaikki kuvat aivan vaaleansinisenä, mutta jospa ne olisi kohtuullisen normaalin värisiä kuitenkin… Täytyyköhän se lähteä tietokoneostoksille!? Johan tuo vanha ehti palvella lähes 4v. Taitaa olla pitkä ikä läppärille.

Kommentit
 1. 3

  sanoo

  todella kaunista, kyllä tuolla kelpaakin aikaa viettää! 🙂
  mulla on läppäri kestäny moitteettomasti jo vuodesta 2004 😀 tosin nykyään käytössä eniten tää vuoden vanha miniläppäri…

  • 3.1

   sanoo

   Kiitos S! Nyt oma atk-tukihenkilöni laittoi koneen uuteen uskoon ja taas voi surffata! 😀 Ehkä tämä sai vielä jonkin verran armonaikaa!!

  • 4.1

   sanoo

   Ikeastahan nuo (kin 😀 )!! On mun laskujen mukaan nyt kolmatta vuotta, yhä niitä on myynnissä. 🙂 Tykkään kyllä itsekin, on kevyet, sirot ja kestävät!

 2. 6

  sanoo

  Onpa ihanan viihtyisä terassi, tosi hyvin sopii tuo leveäraitainen kangas pöytäliinaksi ja ihastuttavat nuo tuolit! 🙂 Myös kaikki kukat näyttää ihanilta, kiva, kun on paljon erilaista, tulee sellainen salainen puutarha fiilis. Ja kaunis tuli säilytyspenkistä myös! Minkä värinen se oli alunperin?

  • 6.1

   sanoo

   Kiitos Jenni! Minäkin tykkään kun on paljon erilaisia ja erivärisiä kukkia, ei ole liian tarkkaan harkittua. 🙂 Säilytyspenkki on tehty vanhasta harmaantuneesta laudasta. Se oli periaatteessa ihan kaunis sellaisenaan, mutta aika mitäänsanomaton tuossa harmaiden liuskekivien päällä. Nyt on ryhdikkäämpi!

 3. 7

  sanoo

  Pihapuuhissa vierähti omakin viikonloppu ja ajatus on myös saada piha enemmän ja saumattomammin olohuoneen jatkeeksi. Luulen, että pihan kunnostuksen jälkeen käy toisinpäin eli olohuone on saatava pihan jatkeeksi! 😉
  Mä utelen vielä vähän lisää tosta öljystä, onko se osmoa vai jotain muuta valmiiksi sävytettyä?
  Mä tykkään noista leveistä mustavalkoraidoista tosi paljon. Kivaa viikkoa!

  • 7.1

   sanoo

   Oli kyllä ihanat ilmat viikonloppuna olla pihalla!! Minustakin tuntuu, että nyt pitäisi panostaa sisätiloihin, erityisesti olohuoneeseen! 😀 Öljy on Tikkurilan Valtti puuöljy, mustaksi sävytettynä. Tekee mielestäni oikeen kauniin mustan pinnan. 🙂

Trackbacks

 1. […] Terassin Sisustusta | Esmeralda’sSillä tämän viikon Ikeareissulla lähti mukaan myös kankaita terassin tekstiilejä ajatellen. Alunperin lähdin ostamaan tätä musta-valkoraitaista kangasta myösSiirry kotisivulle […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *