Terassi kesäkunnossa!!

terassin sisustaminen5

Siitä onkin jo aikaa kun kirjoittelin suunnitelmistani terassin sisustamisen suhteen. Terassin siivoilut on pikkuhiljaa edennyt, mutta varsinainen sisustaminen on saanut odottaa aivan viime päiviä, sillä kylmät kelit ei ole houkutellut terassin laittoon, saatika sitten kukkien ostaan. No, ei siinä tarvita kuin pari aurinkoista päivää ja heti löytyy kesäkukkia ja sisustuskin on valmistunut. Meidän terassi muuttuu kesäkelien myötä sisätilojen jatkeeksi, jossa vietetään paljon aikaa. Ruokailua, ruuanvalmistusta, istuskelua… suojaisalla ja lämpimällä terassilla kyllä viihtyy, varsinkin kun se on viihtyisesti sisustettu. Paljoa se ei vaadi, mutta kukkien lisäksi tarvitaan hiukan tekstiilejä ja pari lyhtyä.

Ehkä muistatte kun huhtikuulla kerroin Sisustus24.fi -nettikaupan valikoimista arvontapostauksen yhteydessä!? Tämän yhteistyön myötä valitsin meidän terassin sisustukseen sopivia tuotteita, jotka nyt vihdoin pääsivät paikoilleen kun sisustus on muotoutunut valmiiksi. Tuo harmaa Brosten Shapes -lyhtysetti oli ilmeisesti monen muunkin mieleen, sillä se on myyty jo loppuun. Se sopii terassille mielestäni nyt tosi kivasti, sillä aiempien vuosien kovin mustavalkoinen väritys on pehmentynyt harmaampaan suuntaan. Ehkä väritys on ottanut mallia sisätiloista!? Varhaisimpia kesäkukkia varten Ib Laursenin neljän sinkkiruukun yhdistelmä on ollut hirmu kätevä, sillä herkempiä kukkia kiikuttelin sillä sisälle öiksi toukokuun alun ajan. Onneksi nyt on yötkin jo niin lämpimiä, ettei tarvitse enää kukista huolia. Nyt laitoin yrttien siemeniä itämään pariin ruukkuun. Muutenkin tuo ruukkusetti sopisi yrteille kivasti, sillä sen voisi nostaa pöytään yrtteineen ja lautaselle voisi suoraan leikata yrttejä.

terassin sisustaminen1

terassi kattaus1

terassi kattaus4

Kuopuksen kanssa meillä meinasi aika käydä jo pitkäksi kun olemme vesirokkopäiviä viettäneet kotona. Huomasimme, että raparperit on kasvanut niin suuriksi, että niitä on jo syödä asti ja leivoimme pienen ensimmäisen raparperipiirakan. Pinnalle laitoimme paljon kaurahiutaleita ja ai että, miten hyvälle se maistui! Muut Sisustus24.fi -nettikaupasta valitsemani tuotteet liittyvätkin oleellisesti kattaukseen. Rottinkitarjottimille on varmasti paljon käyttöä kesän aikana, kun kannamme keittiöstä ruokia ja astioita terassin pöydälle. Ib Laursenin Aqua -kannu on ennestään osoittautunut niin käteväksi, että nyt niitä löytyy meiltä kaksi. Brosten kulpalasit on lasten mielestä ihan huippukivat. Jospa ne säilyisi ehjänä terassikäytössä edes yhden kesän. Tähtiservetit tekee kattauksesta heti hiukan country -tyylisen, mutta sehän sopii hyvin tällaiseen puutarhakattaukseen!

terassi kattaus3

terassin sisustaminen2

terassi kattaus5

terassin sisustaminen6

Brosten edullinen pikkumatto Plain toimii ovimattona terassin oven edessä. Muutenkin koitan suosia ulkotiloissa mahdollisimman edullisia tekstiilejä, sillä kyllähän värit haalistuvat ulkokäytössä ja onpa joku tekstiili mennyt pilallekin sateessa. Säilytyspenkillä, joka ajaa meillä terassilla sohvan virkaa on Ikean mustavalkoiset tyynyt. Terassin pöydällä oleva liina on muutaman vuoden takaa H&M Homelta.

terassi kattaus2

Sisustus24.fi haluaa tarjota teille lukijoilleni  20% alennuksen tilauksiinne! Alennus koskee vain uusia tilauksia ja on voimassa 19.5.2014 saakka. Alennus ei koske tilaustuotteita. Alennuksen saat syöttämällä koodin ESM14 sille varattuun kenttään.

Meillä on tänään ohjelmassa lasten matkalaukkujen pakkailua ja viimeiset kesäkuteiden pyykkäykset vielä. Tulevana aamuyönä vilkutellaan heipat lapsukaisille, jotka lähtevät viettämään aurinkolomaviikkoa isovanhempien kanssa. Täällä on siis varsin hiljainen koti tulevan viikon ajan. Ihan innolla odotan erilaista arkea kahden kesken, vaikka ikävä on jo valmiiksi ennen kuin reissulaiset ovat edes päässeet matkaan.

//Aurinkoista ja toivottavasti superlämmintä viikonlopun alkua teille jokaiselle!!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
  1. 5

    sanoo

    On ihania harmaan sävyjä, kaikki jutut sopivat ihanasti yhteen! Tosi viihyisän näköistä. Minäkin haksahdin kesäkukkaostoksille eilen kun paistoi. On tosiaan ihania grillauskelejä luvattu viikonlopulle! Ja vitsit miten ihanaa, että lapsenne pääsevät lomareissulle isovanhempien kanssa! Tosi hienoa! Toki ikävä tulee kaikille osapuolille, mutta aika ainutlaatuisia kokemuksia tuollaiset ovat kaikille! 🙂 kivaa viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *