Tästä se alkaa!

valkovuokot_1

Tästä se alkaa! Kukkakaupaton kausi nimittäin. Valkovuokot ovat ne ensimmäiset, joita on poimia maljakkoon asti. Joka vuosi valkovuokkojen aikaan ajattelen, ettei valkovuokkoa kauniimpaa kukkaa olekaan. Kunnes tulee kirsikat, omenat, syreenit, pionit jne… ja aina juuri se sen hetkinen kukkiva on kerrassaan kaunein kukkanen! ♥ Mutta tällä hetkellä valkovuokko aivan oikeasti on se kaikista kaunein! Ja aivan erityisen ihana tuossa Kählerin musta-valkoisessa maljakossa. Metsässähän nämä tietysti kaikkein kauneimpia ovat, eilen laitoinkin pari kuvaa instaan valkovuokkometsästä, missä kerrassaan mieli lepää!

valkovuokot_3

valkovuokot_2

Semmoista se on, kun on tällainen kukkaistyttö tai mikä lie haaveilija… saattaa saada asiaa kukkasista! Mutta näitä voisin huokailla päivätolkulla. Toisinaan huomaan herättäväni ihmetystä, mutta ehkä toinen esteetikko voi ymmärtää!?

//Iloista päivää, ystävät!!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 3

  Ansku sanoo

  Kyllä tämä kesän tulo saa aivan villiksi, mieli alkaa raksuttaa heti uusia suunnitelmia pihan ehostamiseksi! Toisaalta voisi tyytyä pieniin juttuihin, kuten sen miettimiseen, mitä laittaa istutusalueen takaosaan entisten vadelmapuskien paikalle. Puoleen alueeseen tuli syksyllä tuijat, mutta toinen puoli ammottaa monttuna:)
  Kiva tuo eilinen asusi, tervetuloa beige:) Minä olen beigen ystävä! Ja on ne ruusut balleriinoissa ihan mukavat kanssa, kun kerran olet kukkaistyttö:)

 2. 4

  sanoo

  Minäkin tunnustaudun kukkaistytöksi! Eilen näin juoksulenkin varrella ensimmäiset valkovuokot ja tänään ajattelin käydä niitä poimimassa maljakkoon. Säästyy jokunen ”satku” kesän aikana, kun ei tarvitse kukkakaupoissa asioida. 🙂 Ihana kevät ja kesä!!

 3. 5

  sanoo

  Ihania! Totta kai kukkasista voi saada asiaa, minä ja varmasti moni muukin fiilistelee etenkin kevään ensi kukkasia innoissaan!

  Maalla oli sinivuokkoja, mutta vain yhden valkovuokon löysin. Kotikadun koristeomenapuiden kukkiminen on itselleni kevään kohokohtia. Kylminä keväinä ne ovat kukkineet vasta kesäkuun puolella, mutta epäilenpä niiden kukkivan jo paljon aiemmin tänä keväänä.

 4. 7

  sanoo

  Esteetikko todellakin ymmärtää!! Niin kauniita ja ihan ihastella valkovuokko-otoksia muiden blogeissa. Täällä meillä kun noita ei niin helpolla löydy. Nakkasin sua arjen kuvahaasteella blogissani (ole hyvä ja anteeksi ;)!)

 5. 8

  sanoo

  Niin kauniita! Rakastan itsekin kukkia, ja voisin ihmetellä niitä päivät pitkät. Sulla on kiva blogi. Liityin seuraajaksi…:).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *