Tanskalaista kauneutta

danska_hemmet_700_1

Tanskalainen sisustustyyli se aina vaan jaksaa ihastuttaa. Nämä kauniit kuvat löydin Sköna Hem lehdestä. Vaikka hyvin monelta osin tämän kodin asiat on turhan pehmeitä ja romanttisia minun makuuni sellaisenaan, on sisustus todella kaunis ja onnistunut. Upea rauhallisen värinen kalanruotoparketti, puiset ja kuluneet huonekalut sekä luonnollisuus lienee parasta. Ja mustavalkoisessa kylpyhuoneessa kylpisin enemmän kuin mielelläni. Taidan päästä vielä tämän kevään aikana Tanskaan ihastelemaan ainakin sisustusliikkeiden tarjontaa, innolla odotan!

d2sovrum d3sidebord d5badrum

Kuvat:Sköna Hem (WICHMANN & BENDTSEN PHOTOGRAPHY)

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Taas kauniita kuvia Sköna Hemissa. Nämä vakuuttivat kyllä minut lopullisesti kyseisen lehden monipuolisuudesta. Viime aikoina lehti on julkaissut toinen toistaan upeampia kuvia. Aikaisempi tylsä umpiromanttinen linja on saanut rinnalleen myös muunlaisia kokonaisuuksia.

  • 2.1

   sanoo

   Viimeisen vuoden aikana Sköha Hem on tehnyt kyllä raikastuksen, useampi irtonumero on tullut hankittua! Ja ovat kasanneet mainioita blogejakin nettisivuillensa. 🙂

 2. 3

  sanoo

  Oih, voih ja vielä kerran oih! 😀 Siis ihania nämä kuvat, aivan ihania! Minäkin haaveilen kovasti siitä Köpiksen reissusta 😉

 3. 5

  sanoo

  Ihanan karhea tunnelma. Sopivasti rosoinen, kuitenkin yksinkertaisen tyylikäs. Tanskalainen muotoilu ja tyyli iskee kyllä itseenikin. Lujasti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *