Talviulkoilua

tytot-potkuri1

Nyt mennään aikalailla puolessa välissä meidän tyttöjen synttäreitä ja tänään päivällä ulkoilun lomassa päätin toteuttaa ajatukseni ottaa tytöistä 6- ja 9-vuotispäivien kunniaksi muutamat valokuvat. Kuvauspaikaksi valikoitui kukkaniitty (=kunnan joutomaatontti) meidän pihan vieressä, samainen paikka missä olen eräänkin kerran räpsinyt valokuvia lapsista ja luonnosta. Muutamasta aiotusta kuvasta tuli toista sataa valokuvaa ja näyttäisi pari aika mainiota otosta osuneen tällä kertaa! Sää ei ollut kovin aurinkoinen ja sehän helpottaa tällaisen amatöörin kuvauspuuhia huomattavasti. Olisi ollut kiva ottaa muutama kuva myös koko pesueesta, mutta esikoinen on ollut vielä vähän toipilaana tänään. Ehkä sitten joku aurinkoisempi päivä uudelleen koko katraasta.

tytot_

tytot-talvellaNäitä kuvia katsellessa itse huomaan, kuinka paljon kuopus onkin kasvanut viimeisen vuoden aikana. Kokoero isosiskoon kutistuu koko ajan ja muutenkin heissä tuntuu olevan koko ajan enemmän ja enemmän samaa!  Vaatteetkin menee kätevästi suoraan isomman käytöstä pienemmälle ja joitakin yhteisiäkin vaatteita tytöillä on. Näissä ulkovaatteissa näkyy sen sijaan yksi selkeä ero tyttöjen iässä; kuopuksen mielestä pinkki on vielä yksi maailman mahtavimmista jutuista ja isompi voisi äitinsä tapaan elää lähes musta-valko-harmaaseen sonnustautuneena.

tytot-talvi1_

 

Kommentit
  1. 1

    sanoo

    Meillä on ollut samat puuhat tänään, minäkin kuvannut luontoa ja lastani 🙂 onpa tytöt muuten samannäköisiä.

  2. 2

    Korukopan Eija sanoo

    Suloisia malleja ja onnistuneita talvikuvia! Onneksi pinkki on vielä toiselle pop, sillä nuo värit täydentävät loistavasti toisiaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *