Talvitunnelmaa olohuoneeseen

harmaa olohuone

Vaikka ulkona ei lainkaan talvista ole, on näin marraskuun lähestyessä kiva laittaa talvista tunnelmaa sisälle kuitenkin. Muutama viikko sitten ostamani musta rottinkituoli on kotiutunut hienosti olohuoneeseen ja siinä saa nykyään istua muutkin kuin Ruffe -kissa. Rottinkituolilla on kiva istuskella iltaisin pehmeän taljan päällä. Taljat muutenkin on niin ihana talvijuttu! Lattiavalaisin on jumiutunut niin tiukasti tuolin kaverksi, että sohvan nurkkaan täytynee miettiä toista lattiavalaisinta.

Keraaminen peura

Petran vinkistä löysin meille pitkään etsimäni keraamisen peuran Hemtexistä. Nyt on sarvekasta meininkiä ihan riittämiin, kun seinällä on poron sarvet, irtosarvikin löytyy, poroa tekstiileissäkin ja tämä sarvipää pöydällä! Eikä kyllästytä lainkaan vielä, porot, peurat ja sarvet on ihania ja just niin talvisia. Totta puhuen peuraherra on tässä sohvapöydällä ainoastaan hetken ajan, kohta nostan sen talteen tuonne sivupöydälle, tuskin kovin montaa minuuttia tässä säilyisi ehjänä.

Joku teistä ihanista lukijoistani on asettanut blogini ehdolle Inspiration Blog Awardsiin, sisustus -blogien kategoriaan. Kiitos siitä! Jos haluat käydä antamassa äänesi minulle ja blogilleni, tästä pääset äänestämään. Äänestysaikaa on 10.11. saakka.

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
  1. 5

    sanoo

    Rottinkituoli sopii hienosti teidän olohuoneeseen ja peura on tosi hieno myös 🙂 Itsekin jonkinlaista peuraa/ peuranpäätä olen etsiskellyt, katsotaan jos jostain sopiva tulee vastaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *