Kaunista ja hohtavaa

Talvimaisema

Viime päivät on mennyt hämmästellessä maisemien vaihtumista ja sitä, kuinka yhdessä hetkessä aurinko, lumi ja jää voi tehdä maailman rumimmasta tulvivasta kuraojasta uskomattoman kauniin ja hohtavan näkymän. Tässä meidän lähistöllä, tuon maisemien joen vieressä on parhaillaan iso työmaa käynnissä ja aina kun lunta ei ole hetkeen satanut, on maisemat kuraiset, mustat ja myllätyt. Sitä suurempi ilo on, kun aurinkoinen pakkaspäivä onkin tehnyt taikojaan ja näyttääkin maailman ihan eri valossa kuin harmaana vesisadepäivänä. Minusta tässä on kyse vähän samasta asiasta kun elämässä ja arjessa ylipäätään. Jos arki ja elämä on sama, mutta mielessä harmaata, loskaa ja vesisadetta, näyttäytyy elämä melkoisena loskassa tarpomisena. Sen sijaan kun mieli on iloinen ja valoisa, sama arki ja elämä saattaa näyttää valokuvamaisen kauniilta ja sädehtivältä. Kuinka usein se elämä näyttääkin paljon paremmalta silloin kun saa katsella kauniita maisemia ja pyöräillä kotiin kevätauringon lämmittäessä kasvoja ja lintujen laulellessa!

Talvimaisema

Talvimaisema

Vaikka tänä vuonna ollaan saatu nauttia välillä ihan kunnon talvestakin, odotan silti innolla sitä kun hiihtolomalla pääsen ihan oikeaan Lappiin. Niin kauas pohjoiseen, että siellä saakka en olekaan ennen käynyt. Kilometrejä kertyy aika hurjasti reissun aikana, mutta ihana saada tehdä pieni irtiotto arkeen ja pois kotinurkista. Me ei ollakaan käyty missään reissussa perheellä kertaakaan sitten uuteen kotiin muuton, eli korkea aika päästä vaihtamaan maisemia.

Talvimaisema

//Kivaa viikon jatkoa, ystävät!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSAINSTAGRAMISSA, JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  Sisko sanoo

  Kauniita talvisia kuvia. Juuri niin, kuin kirjoitit. Oma mieli voi vaikuttaa, miltä ympärillä näyttää. Aivan lähellä voi olla hyvinkin kaunista! Oikein ihanaa lomaa teille pohjoiseen! Minäkin haaveilen pohjoisen lomasta tälle talvea, kun täytyy loputkin lomapäivät käyttää ennen uusia.

 2. 2

  sanoo

  Upeita talvikuvia, luonto on ihmeellinen!
  Ihanaa reissua Lappiin! Kyllä minunkin pitäisi joku talvi suunnata pohjoiseen…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *