Talviajassa

talviajassa

Talviaika astui voimaan kertarysäyksellä ja se aiheutti ainakin täällä suunnalla jos jonkinlaisia oireita. Tietysti ongelmallisin asia näin bloggaajan kannalta on se, että pimeä tulee niin varhain, että jos on päivän menossa, ei ole toivoakaan päästä kotiin illalla kuvaamaan blogia tai mitään muutakaan varten. Lapset täytyy vuorata heijasimilla yltä ja päältä, jos aikoo päästää heitä tuonne liikkumaan itsekseen harrastuksiin ja kavereille. Valoisista lenkeistä ei kannata enää edes haaveilla kuin viikonloppuisin, mutta onhan niissä pimeissä iltalenkeissäkin tunnelmaa, varsinkin sitten kun saadaan lunta.

Mutta jottei koko homma mene ihan valittamiseksi, on niitä hyviäkin puolia. Aamulla on valoisaa, ainakin siihen aikaan kun minä herään ja herätän lapset. Eikä muuten väsytä aamulla kun menee sisäisen kellon mukaan nukkumaan… eilen se tarkoitti puolta kymmentä ja yöunille kertyi mittaa lähemmäs kymmenen tuntia! Edes taivaalla loimottanut täyskuu ei häirinnyt pitkiä yöunia. Tänään onkin jaksanut ahkeroida joulustailauksien parissa. Millaisia oireita talviaika on teille aiheuttanut?

talviaika

Viikonlopun juhlien jäljiltä kotoa löytyy kukkia vähän sieltä sun täältä. Muutenkin alkuviikko on mennyt sellaisessa juhlien jälkimainingeissa, muistellen kivaa iltaa! Onneksi kivoja viikonloppuja on edessä hyvinkin pian, joten mitään juhlien jälkeistä alakuloa ei ole havaittavissa. Joskus nimittäin iskee sellainenkin olotila, kun jokin odotettu, kiva tapahtuma on takana… Mutta nyt odotettavissa on myös alkava pikkujoulukausi, joka tuo myös mukanaan paljon kaikenlaista kivaa!

Taidan tänään painua pehkuihin lähes yhtä varhain, niin huomisaamustakin tulee yhtä virkeä. Ennen unia on kuitenkin vuorossa viikon kohokohta, nimittäin Downton Abbey. Mikäli olet missannut uuden, kuudennen tuotantokauden jaksot, pääset hetken aikaa vielä mukaan toisesta jaksosta alkaen Yle Areenassa. Tuota sarjaa parempaa ei olekaan… mitä sitten kun se loppuu!? Onneksi huhutaan elokuvasta, joka toisi jatkoa kartanon tapahtumille.

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSAINSTAGRAMISSA, JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 3

  sanoo

  No joo toi talviaika on minusta ihan hölmö keksintö. Omat yöunet kärsi kyllä ja just toi iltapäivän nopeammin tuleva hämäryys nyppii. Mitähän positiivista tästä keksis… 😀 En äkkiä keksi mitään 😀

  • 3.1

   sanoo

   Eikö se mennyt niin päin, että kesäaika on se keksintö ja talviaika ns. normaali aika!? 😀 Ei tässä muuta positiivista taida olla kuin valoisat aamut… mutta niihinkin tottuu, eikä tunnu enää erityiseltä! ;D

 2. 4

  sanoo

  Talviaika ei sovi mulle ollenkaan… Pimeä tulee ihan liian aikaisin eikä siitä kuvaamisesta nauti samalla tavalla kuin luonnonvalossa vaikka kuvausvalot ja muut löytyykin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *