Talven tuntua

Tänään kun on enää yksi viikko ensimmäiseen adventtin, voi kai ihan vapaasti jo laittaa joulua.
Ripustin keittiön ikkunaan valokranssin. Kylläpä se piristääkin hämärässä.
Ennen ikkunaan pääsyä kranssi sai spraymaalikäsittelyn. Aiemmin valokranssi oli ruskea luonnonvalkoisilla marjoilla. Mustavalkoistuneessa keittiössä se näytti aivan likaisen nuhjuiselle ja maalasin kranssin harmaaksi. Suojasin vain valot maalarin teipillä ja suihkin maalia muutaman kerroksen. Nyt tuntuu raikkaammalle.
Uskallauduin tälle vuodelle hankkimaan jouluruusun. Aiempina vuosina olen sen myrkyllisyyden ja kuopuksen vuoksi jättänyt hankkimatta. Nyt nuorimmaisellekin menee jo puhe perille. Kissat kuulema osaa luonnostaan varoa myrkyllisiä kasveja.
Voisin jo muitakin joulukukkia hankkia, ainakin kunhan työpaikalle tulee niitä myyntiin. Marketeissa ei ollut kuin punaisia amarylliksiä.
Tänään on ollut kivan talvinen päivä. Kyllä sekin paljon vaikuttaa, kun on maa kuurassa. Talvisempi ja jouluisempi fiilis! Kuviinkin tuli kivan utuinen, mutta kuulas sävy.
Tunnelmallista sunnuntai-iltaa, ystävät!
Kommentit
 1. 1

  Uusi kaunis päivä sanoo

  >Kyllä, kaunis kuulaus näkyy kuvissa! Ja pieni pakkanen on tuonut ihanaa pirteyttä päivään täälläkin : ). Jouluruusu on muuten tosi kaunis, mulla oli viime jouluna sellainen, mut en vaan tainnut osata sitä kunnolla hoitaa.. Kivaa sunnuntai-iltaa!

 2. 2

  Anne sanoo

  >Näyttääpä tunnelmalliselta! Jouluruusu on i-h-a-n-a :-)t. uusi blogisti Anne Kasarminmäeltä, tervetuloa vieraisille 🙂

 3. 3

  Tiina sanoo

  >Ihania kuvia & fontteja. Mulla on täällä jo ollut joulutähtiä ikkunoissa, tänään löysin laatikosta vielä kolme toimivaa valosarjaa lisää, yhdet ulos terassin kaiteeseen kiedottuna ja kahdet sisälle.

 4. 4

  Hanna sanoo

  >tänään oli ihanan talvinen päivä. Meillä tytöt haluaisivat jo kovasti laittaa joulukoristeita esille, mutta yritän vielä hetken jarrutella. valoja meillä on ollut jo jonkin aikaa.

 5. 5

  Eerika sanoo

  >ooh.. katsoin vain näitä siun kauniita kuvia ja kotia, ko meän koti on kaaoksessa ja pullistelee ruskeita rumia muuttolaatikoita.

 6. 6

  Sisko sanoo

  >Ihana tunnelma! pienikin pakkanen piristää ja tuo toivoa tulevasta talvesta 🙂 Tosi kaunis jouluruusu! Ihastuin siihen viime joulun aikaan kun saattin sellanen lahjaksi. Taidankin alkaa metsästää sitä…Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *