Tähtiä

Viikonloppuna virittelin paperitähdet ikkunalle. Aiemmin meillä onkin ollut vain yksi tähti, mutta nyt laitoin terassin oveen toisen. Valkoisten tähtien sijaan laitoin tänä vuonna harmaa-valkokuviolliset paperitähdet. Nämä toivat mieleeni kauniit, kuviolliset Bungalow paperitähdet, joita olen aina ihastellut. Värikkyytensä vuoksi niitä en meille kuitenkaan koskaan ole hankkinut. Mutta nyt sain kuitenkin kuviollista paperia ikkunoihin. Alla näkyy paperin kuvio ja värit. Löysin nämä edullisesti Cittarista.
Jouluvalot ikkunalla ja hyasintti säilykepurkissa olkoot synttärilahja minulta minulle! Vuotta vanhempana taas, mutta yhä on kolmeenkymppiin matkaa, huh! Sain mä yhden kauniin toivomani lahjankin. Siitä toiste lisää.
Iloa alkaneeseen viikkoon!
Kommentit
 1. 1

  Jenni sanoo

  >Synttärionnittelut! :)Kauniita tähtiä ikkunoissa! Itse olin samassa puuhassa viikonloppuna ja mukavasti tuo joulua kotiin tähden loiste, vaikka se lumi puuttuukin. Aurinkoista alkuviikkoa!

 2. 3

  Marja sanoo

  >Synttärionnea täältäkin! Ootte te kaikki niiiiin nuoria… 🙂 Välillä oikein ihmettelen, mitä mä täällä blogistaniassa teen, oonko liian vanha jo tänne(kin)..Kauniit tähdet! Kävin juurikin äsken etsiskelemässä uusia paperitähtiä mutta en löytänyt kivoja. Mä nimittäin haluan ihan valkoiset, jollain kauniilla reikäkuvioinnilla kiitos 🙂 Entisissä kun on hopeahilettä niin nyt tuntuu, että ei saa olla mitään ylimääräistä. Ehkä.

 3. 4

  Esmeralda sanoo

  >Jenni, Kyllä ne tähdet vaan tuo joulumieltä. 🙂 Niin ankeaa kuin tuolla pihalla onkin! Kiitos!Kiitos J!Marja, Kiitos! Oikeastaan olen vielä ihan tyytyväinen vuosien karttumisesta, kun en enää ole aina se nuorin kaikkialla. 🙂 Ja äläpäs höpsi, sä oot niin nuorekas!!Meillä on ollut ihan Airamilta simppeli valkoinen reikäkuvioitu paperitähti, prismassa näytti olevan yhä myynnissä.

 4. 7

  Hanni sanoo

  >Paljon onnea 🙂 kiva valkoinen tähti, tosi samantyylinen kuin Bungalowin -niitäkin muuten saa valkoisena. Mukavaa iltaa!

 5. 9

  Esmeralda sanoo

  >Kiitos AnnaO!Intianminttu, Oli ensimmäinen astia, mikä käteen osui, mutta toimii kyllä hyasintin kanssa. 😀 Kiitti!Hanni, Minäkin löysin Bungalowin tähtiä valkoisena, mutta kuviollisena valkoisena/vaaleana en. Mut kyllä nämäkin nyt kelpaa, kun on niin samantyyppiset! Kiitos onnitteluista. Onnen Omenia, Kiitos!

 6. 11

  anni sanoo

  >Synttärionnea!!!Mun tähdet on tuossa olkkarin lattialla. Pitäisi viritellä.. 🙂

 7. 16

  Anonymous sanoo

  >Ihanat nuo kynttilänjalat – löytyisiköhän niitä jostain?Samaisen tähden olen viritellyt keittiön ikkunaan – tykkään kanssa pelkkien valkoisten jälkeen sen harmaaseen sävyttyvästä kuvioinnista =)Terveisin Peikonlehti (jonka sisäänkirjautuminen ei jostain syystä onnistunut höh)

 8. 17

  Esmeralda sanoo

  >Peikonlehti, Kynttilänjalat (jos noita voi jaloiksi sanoa) olen ostanut tänä syksynä jyskin poistolaarista. Mutta bongasin samat jonkun maahantuojan kevään 2012 katalogista! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *