Syystäkin sisällä

sisustus syksy2

Kylläpä tuntuu yllättävän hyvälle olla hyvästä syystä sisällä, istahtaa koneelle ilman hinkua aurinkoon, puuhastella kotitöitäkin… ja mistähän syystä!? No siitä, että täällä repesi taivas tuossa tovi sitten, ukkosta ja kaatosadetta ihan yllin kyllin. Piha kiittää vedestä ja kyllähän tuo ilmaakin raikasti aika tavalla! Vaikka kesä ja helteet on yhä minun mieleeni, pieni tauko kuumuudesta ja auringonpalvonnasta on välillä paikallaan.

sisustus syksy1

Kynttilöitä on tehnyt mieli sytytellä jo, mutta totta puhuen olen ollut urheiluhaasteeni ja osittaisen töiden aloittamisen kanssa niin kiireinen, että eipä ole iltaisin ehtinyt paljon kynttilöitä miettiä. Nyt kuitenkin tuli hyvä sauma fiilistellä hämärässä kodissa sateen piiskatessa ikkunoita ja ukkosen rymistellessä!

Ehdinpä muuten askarrella itselleni uuden bannerinkin! Ja nyt säikähdän joka kerta blogini avatessa, että mihin klikkasinkaan… No, ehkä tähän tottuu! Tai sitten keksitään pian jotain uutta! //Iloista iltaa!!

Edit. Piti tulla vielä päivittelemään ihan omituista otsikkoa. …Syystäkki!? Vai hyvästä syystä sisällä… Ehkä jatkossa koitan lukea tarkemmin, mitä kirjoitan! 😀

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  Paula sanoo

  Kaunista ja tunnelmallista , niinkuin aina ! Tykkään blogistasi kovasti , vaikka oma tyylini sisustaa on erilainen, tai ehkä juuri siksi . Hienoja diyjuttuja. Ehdottomasti yksi parhaista blogeista ! Mukavaa syksyä !

 2. 2

  sanoo

  Helsingissä ukkosti ja satoi kaatamalla, mutta vain viiden minuutin ajan. Se riitti raikastamaan ilmaa -ja saamaan kadut tulvimaan, mutta luonto olisi kiittänyt vähän pidemmästäkin sateesta.

 3. 3

  sanoo

  Heh, mulla on sama outo tunne, kun tein uuden bannerin ja samalla vaihdoin koko blogin nimeä.. Joudun koko ajan miettimään, mikä se nyt olikaan.. 🙂 no, ehkä se kohta tulee jo luonnostaan. Tosi raikas, ihanan yksinkertainen bannerisi!

  Minustakin on ollut ihana olla sisällä tällaisena sadepäivänä.. Olen järjestellyt tavaroita ja karsinut taas – meillä on turkulaisten bloggaajien kirppis nyt sunnuntaina! 🙂 (silloin saisi kyllä paistaa..)

  • 3.1

   sanoo

   Pitääpäs kiiruusti tulla katsomaan, minkä nimen blogisi on saanut! 😀

   On kyllä niin mukava olla hyvästä syystä hetki sisällä… mutta nyt olen iloinen, että tänään taas paistaa ja on lämmin. 🙂 Meilläkin on kirppistelyjä tiedossa ensi viikolla, jopa kahteen otteeseen, joten aurinkoa on tilattu! 😀

 4. 5

  sanoo

  Eilinen ukkonen oli ihana! Mä sitten tykkään kunnon reippaista sateista ja ukkosmyrskyistä, niissä ei ole mun mielestä mitään pelottavaa 🙂 En silti ole vielä yhtäkään kynttilää sytyttänyt, säästelen niitä vähän vielä syssymmälle.

  Kauniita kuvia, kuten aina! <3

  • 5.1

   sanoo

   Mä tykkään kans ukkosesta ja kunnon myrskyistä! 😀 Ihanaa katsella ikkunasta silloin pihalle, vaikka kyllä ne joskus hiukan pelottavia onkin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *