Syyssetti metsäpolulla

syysasu2

Vaikka olen tällainen kaupunkilaistyttö, joka ei maalla viihtyisi paria päivää kauempaa, nautin suunnattomasti siitä, että kotiamme ympäröi metsät ja pellot. Esteetikkona pelkästään valokuvaaminen jo on minulle täällä paljon mieluisampaa kuin kaupunkiympäristössä. Monesti kuvaamme kaikenlaisia juttuja ihan vaan tuossa meidän pihan vieressä, niityllä, johon osuu illalla ihana valo. Mutta välillä lähdemme kameran kanssa kauemmaskin. Tämä kuvan polku, tai umpeenkasvanut metsäautotienpätkä on lenkkipolkuni varrella ja meidän sieniapajien vieressä. Asioille lähtiessämme  Tällä samalla metsäpiipahduksella otettiin kuvia myös meidän 9-vuotiaan päivän asusta! Niitä kuvia siis tiedossa lähiaikoina.

Tämän syksyn ehdoton hitti pukeutumisessani taitaa olla nahkatakki ja hame -yhdistelmät, sillä joka kerta johonkin muualle kuin töihin tai urheilemaan suunnatessa olen lähtenyt liikkeelle hame päällä. Ja tuo keinonahkatakki, sehän siis toimii sadetakkina! 😀 Black Swan Fashionin huiviin’ taas olen niin rakastunut, etten malta kokonaista päivää olla ilman sitä. Täydellinen huivi!

Täällä ollaan tällä hetkellä aika hiljaista naista. Ääni lähti eilisiltana, eikä sitä ole juurikaan näkynyt sen jälkeen. Flunssa siis iski uudestaan, jo toistamiseen syyskuulle. Ärsyttää ja harmittaa, muttei nyt auta kuin sopeutua ja huilailla viikonlopun yli. Viikonlopuksi onkin vieraita tiedossa, mutta onneksi omaa perhettä vain, joten eipä flunssat niin haittaa.

Takki Vero Moda, Huivi Black Swan Fashion (*saatu blogin kautta), Hame H&M, Nilkkurit Zign

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Hyvältähän tuo setti näyttää, ei siis ihmekään, että viihdyt siinä. 🙂 Mä olen niin huono käyttämään hameita/mekkoja viileällä/kylmällä säällä. Vihaan sukkahousuja, joita on pakko käyttää näillä ilmoilla helmojen kanssa…kesällä on sitten ihan eri juttu kun voi viipottaa kintut paljaana. 🙂

  • 1.1

   sanoo

   Kiitos AnuElina! 🙂 Mä jotenkin tykkään sukkahousuista, kunhan ne on sellaista liukasta, joten hameita onnistuu käyttää nyt viileälläkin. 🙂 Mutta tokihan ne kesällä on kivempia. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *