>Syysloma

>

Jouduin tyhjentämään keittiötä kun öljysin työtasot. Suurin osa tavaroista päätyikin kaappeihin tai muualle jemmaan ja työtasolle jäi vain muutama kivoin.
Pienet photoshoppailut omaksi pohdinnaksi! Seuraavaksi taidan photoshopata olohuoneen seinän, vieläkään en sitä ole saanut päätettyä. 

Toinen syyslomapäivä aluillansa, koitetaan saada tehtyä kaikkia kivoja juttuja, mitä lapset laativat syysloman tapahtumalistaan. Lista sisältää mm. kirjastossa käymistä, uintia, leipomista, naamiaiset, syysvalokuvausta, askartelua, siivoamista, kynttilöiden polttoa ja glögin juomista.
Eilen aloitettiin leipomisella, tehtiin suklaakakkua ihanalla kuorrutuksella. Kakku lähes kokonaan lasten käsialaa ja herkullista oli. Ollaan me muitakin listan hommia tehty, mutta paljon on vielä tekemistä.

Mukavaa viikonlopun alkua!
Kommentit
 1. 1

  Henna-Maria sanoo

  >Heti kun sama kuva oli kahdesti peräkkäin, aloin rullaamaan sivua ylös ja alas ja etsimään eroa 🙂 Vaikka tykkään yleensä kaikesta paremmin valkoisena, ei tuo tummanharmaa (?) vaihtoehtokaan ole ollenkaan huono!Ihanan näköinen kakku, onko reseptiä? Suklaanhimo iski! Hyvää syyslomaa!

 2. 3

  Eskurin emäntä sanoo

  >Mustana (tummana) lamppu olis aika jees vaikka ei se valkoisenakaan huoho ole!

 3. 4

  Esmeralda sanoo

  >Henna-Maria, Kakun resepti löytyy täältä blogistani: http://esmeraldalla.blogspot.com/2011/05/en-voinut-vastustaa.html Mutakakku siis, jonka päällä on suklaakuorrutus ja pätkismuruja. 🙂 Oli kyllä kerrassaan herkullista!La Petite Princesse, Kyllä se taitaa parempi tummana olla!Eskurin emäntä, Ostin tuon lampun nimenomaan mustaksi maalattavaksi, mutta kotona päätin, että katselen vaaleana kunnes kyllästys. Nyt on alkanut tuntumaan, että olisi aika maalata!

 4. 6

  Elisabet sanoo

  >Tummana valaisin sopisi myös hienosti. Ruokapöytänurkkaus on kaunis ja pirteä kokonaisuus!

 5. 8

  Henna-Maria sanoo

  >Kiitos mutakakun reseptistä! Tein sitä viikonloppuna ja olipas se hyvää…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *