Syyskuvia

Tänään oli niin ihanan aurinkoinen päivä, että viihdyin pihalla kamerani kanssa. Lapsukaiset istutti kukkasipuleita pussukallisen. Saatiin yllätysvalikoima tulppaaninsipuleita, joista ei ole mitään tietoa mitä ne on. Varalta pyysin istuttamaan ne pihan perälle, jos ei aivan minuun makuuni nämä yllätykset olekaan. Hauskaa keväällä sitten nähdä, mitä niistä tulee. Tein viikolla pienen syysistutuksen, kun otin loppuja kesäkukkia pois. Keväällä ostin H&M:ltä tuollaisen säilytyspussukan, josta tuli köyhän naisen bacsac. Siinä kesäkukat viihtyivät oikein hyvin ja muraatitkin on kasvanut aika valtavaksi. Kesäkukkien tilalle laitoin jonkun vaaleanvihreän, pienilehtisen kasvin, jonka pitäisi pysyä talven yli vihreänä.

Luumuja, vai kriikunoitakohan nämä on. Alkaa olla vähän jo kypsiä joukossa, viikon pääseä varmaan saa tosissaan herkutella! Luumusadon kannalta on onni, että muutama puu viime talvena kuoli ja satoa ei enää tule kymmeniä kiloja. Muutama kilokin riittää!!

Viikonloppu meni turhankin nopeasti (jälleen…) ja arki ois taas edessä. Syysflunssa yrittää ihan tosissaan puskea päälle, mutta taistelen vastaan kuuman juoman avustuksella. Hauskaa iltaa!!

Kommentit
  1. 1

    Voikukkapelto sanoo

    Ihania ja tunnelmallisia syksykuvia. Toivottavasti flunssa ei päässyt niskan päälle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *