Syyskukkanen

>

Callunoita sun muita talven kestäviä syyskukkia odotellessa laitoin yhden krysanteemin etupihalle. Tosiasiassa tässä on kaksi rungollista krysanteemia, jotka taiteilin yhteen. Näissä on niin hento ja rimpula runko tuohon kukkaosaan nähden, että todella varovainen saa olla käsitellessä.
Näillä ja ylikasvaneilla kesäkukilla mennään, kunnes ilmat viilenee ja pääsee tekemään syksyisiä asetelmia sammalesta, jäkälästä, callunoista sun muista.
Nyt tekisi mieli lähteä etsimään pihlajanmarjoja, oveen tahtoisin pihlajanmarjakranssin. Kävisi näihin väreihin aika kivasti!
Vieläkö teillä mennään kesäkukilla vai joko on tullut hankittua syysihanuuksia?


 Kiva kun tulit!
Kommentit
 1. 1

  Nonna sanoo

  >Onpas kiva tuo kukkajutska!Mulla pelargoniat kukkivat vielä nätisti, mutta muut kesäkukat alkavat olla rumia. Pikkuhiljaa olen laitellut pois. Auringonkukat kukkivat nätisti isossa maljakossa ja yhden krysanteemin uskaltauduin ostamaan!Mukavaa viikkoa!

 2. 2

  Hanna sanoo

  >Ompa kaunis tuo rungollinen malli, ihana! On se kiva ihastella muiden valmiita pihoja 🙂

 3. 3

  Merja K sanoo

  >Kiva idea 🙂 Minulla vielä kesäkukat, en ole raaskinut vaihtaa syksyserkkuihin vielä. Ovat sen verran hyvässä iskussa

 4. 5

  Ansku sanoo

  >Orvokkilaatikot ikkunalla olisi jo aikoja sitten pitänyt vaihtaa johonkin muuhun, mutta muut kukat ovat ok. Pitänee odotella vain callunoita laatikoihin. Ihana sinun runkokrysanteemisi.

 5. 6

  pioni sanoo

  >Viime viikolla pistäydyin puutarhamyymälässä ja lankesin heti syyskukkasiin. Pari erilaista krysanteemia ja pari syklaamia odottaa portailla istuttamista.

 6. 8

  Esmeralda sanoo

  >Nonna, Kiitos! Pelargoniat minullakin on parhaimmat kesäkukista. Täytyypä itsekin käydä poimimassa auringonkukkia ämpäri täyteen.Hanna, Tuskin meillä niin valmista on… aina joku projekti päällä ja keskeneräiselle tuntuu. :)Kiitos Merja K!Lovviisa, Meillä ei niin vetreitä enää… ;)Ansku, Kiitos. Olihan noita callunoita jo myynnissä, mutta tuntuu aika varhaiselle.pioni, Niihin on helppo langeta! :DMarge, Kiitos! Kiva kuulla, että tykkäät. 🙂

 7. 9

  allidaalia sanoo

  >Kaunis syksyinen piha.Kesäkukkaset ovat aika nuupahtaneita. Ehkäpä heivaan me mäkeen viikonloppuna ja ostan jotain syksyisempää tilalle.Kynttilä varastot pitää myös täyttää!Mukavaa Viikonloppua !!

 8. 10

  Minni sanoo

  >Kivan näköstä!Täällä pelargoniat on vielä parhaimmillaan (melkein) ja muuten piha onkin sitten kuin viidakko. Joku ei ole jaksanut pitkään aikaan tehdä pihahommia ja sen huomaa;) Kyllä mun seuraava syksyhomma on pihakalusteiden talvihuoltoa jne. Kukat saa tältä syksyltä jäädä kauppaan. Kiva, kun olit käynyt jättämässä viestiä palloista 😉 Mäkin uskaltaudun pian! PS. Oletkohan koskaan blogissasi maininnut, että missä asutte? Kun mulla on jotenkin sellanen tunne (en tiedä miksi, ehkä joku postaus mielessä?), että asuisitte mun vanhoilla kotiseuduilla..hmm..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *