Syyskotiin sisustusinspiraatiota Tanskasta – House Doctor AW 2014

House Doctor AW 2014 2

Näin arkeen palaamisen myötä ajatuksen alkaa väkisinkin kääntyä edessä olevaan syksyyn ja sitä myötä kotiinkin, sillä tuskin minään muuna vuodenaikana vietetään yhtä paljon aikaa kotona kuin syksyllä. Syksy on hiukan sellaista pesänrakennuskautta, ainakin itselläni. Silloin tehdään kotia mukavaksi ja lämpimäksi talvea varten. Syksyllä sisustetaan hiukan runskaammin kuin muulloin, kaivetaan tekstiilejä esille ja kynttilät valtaavat kodin. Tässä vaiheessa oman kodin sisustus on vielä kesän jäljiltä vähän mitä nyt onkaan, mutta pikkuhiljaa tekisi mieli jo miettiä syksyisempiä juttuja tännekin ja mikäs olisi sen parempi tapa aloitella, kuin ihastella inspiraatiokuvia Tanskasta, House Doctorin kauniisti stailattuja kuvia. House Doctor on yhä vaan yksi suosikkimerkeistäni sisustamisessa, ja tuskin kovin äkkiä väsyn katselemaan merkin nettikuvastoja. Olen tainnut aiemminkin mainita, ettei nämä kuvat yleensäkään aiheuta juuri mitään yksittäisten tavaroiden pakko-saada-ihastuksia, vaan tunnelma ja kokonaisuus stailauksissa on se, joka minua inspiroi ja saa etsimään kaappien kätköistä kivoja juttuja asetelmia varten.

House Doctor AW 2014 1

Muistatteko kun jokin aika sitten kaipailin uutta yksinkertaisempaa korutelinettä täällä!? Siinähän se nyt on, ihana yksinkertainen musta metallinen koruteline. Löytyisiköhän tätä Suomesta, vai olisiko tämä hyvä syy matkustaa Tanskaan?

Kaikki kuvat: House Doctor Moments 2014 catalog

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Todellakin inspiroivia kuvia ja yksinkertaista korutelinettä minäkin olen etsinyt ja tuossa se tosiaan nyt olisi. Ihanaa kun tulee syksy, olen niin syksy ihminen ♥

 2. 2

  sanoo

  Tuossapa loistava (teko)syy matkustaa Tanskaan, jos Tanskan-matkalle edes tarvitsee perusteluita… Meillä on vuodenvaihteessa yksi ”iso” matka tiedossa, mutta silti ollaan mietitty, mahtuisiko syksyyn viikonloppu Köpiksessäkin.

  • 2.1

   sanoo

   Syitä olisi varmasti muitakin, täytyypä suunnitella, olen nimittäin haaveillut Tanskan matkasta joulun alla. Voisin kuvitella, että Köpis olisi ihanan tunnelmallinen paikka joulukuussa!

 3. 5

  sanoo

  Toi raitapenkki on niiiiiiiiin ihana! Ja ihania asetelmia… Silmänruokaa ja inspiraatiota syksyn pimeille illoille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *