Syysiltoja

syksy koti

Hämärtyvissä syysilloissa on jotain sellaista taikaa, jota ei oikein pysty selittämään. Päivällä tuntuu vielä kovin kesäiselle, mutta ei tarvitse odottaa kuin että aurinko laskuu ja ollaankin syksyssä. Tosin, tänään huomasin auringon paistaessa, että nurmikot alkaa täyttyä lehdistä, joten ei sitä päivälläkään voi enää uskotella kesän olevan yhä täällä. Tykkään kuitenkin näistä hämäristä ja ihan hetken kuluttua pimeistäkin illoista, sillä onhan silloin ihana käpertyä omaan kotiin, ja ne perinteiset kynttilät, teet ja viltit kuuluu toki asiaan. Tosin, meillä on yhä sisällä niin kuuma ilta-auringon paistettua sisälle, että juotavat saisi mielellään olla kylmiä. Tämä ilta on niitä iltoja, jolloin tulee sellainen ihana tyytyväisyyden tunne siitä, että saa viettää iltaa rauhassa omassa, ihanassa kodissa, omien rakkaiden kanssa. Oikein tekee mieli hykerrellä kun tuntuu niin kivalle!

syksy koti 3

IMG_8371 kynttilat syksy

Olimme tänään Neelan kanssa siellä Sisustusbloggaajien kirppiksellä myymässä ja olipas vain kiva päivä. Kauppa kävi osaltani oikein mukavasti, vaikka kuulema vähemmän oli porukkaa liikkeellä kuin aiempina kertoina oli. No, minulle riitti tuokin ryysis ja ei tarvinut juurikaan tuoda tavaroita kotiin päin. Oli kiva nähdä monia vanhoja tuttuja ja saada kasvoja ruudun välityksellä tutuille nimille. Poikettiin vielä kotimatkalla jatkamassa äiti&tytär -laatuaikaa ja pyörähdimme Sellossa valitsemassa Neelalle syyskengät ja Ikeassa, josta pakkohankinnan, eli uuden paistinpannun lisäksi lähti mukaan keittiöön matto, jota olikin kaipailtu. Olipa ihana viettää aikaa kaksin! Täytyy ottaa sama pian muidenkin lasten kanssa. Keittiön matto osui kyllä ihan nappiin, vilautan sitä pian blogissakin!  Viikonloppuherkkuja lapsille hakiessa ostin Kubus Bowliin itselleni satsin irtokarkkeja illaksi, niitä siellä ei olekaan vielä nähty, vaan aina jotain paljon terveellisempää naposteltavaa, joten oli aikakin käydä karkkiostoksilla.

 

syksy koti Olen kovasti opetellut snapchatin käyttöä ja se alkaa kyllä luonnistua, tosin omaa ääntä en edelleenkään siedä kuunnella. Miten pystynkin kuulostamaan videolla ihan 12-vuotiaalta!? Käykäähän muut snäppääjät klikkaamassa essiesmeralda listoille niin saan samalla teistä seurattavaa! Edelleen tosin tulee helposti napattua se instakuva ensin, mutta ehkä snäppäilystäkin tulee vielä tapa. Nyt kuitenkin lähdetään tytsyjen kanssa lauantaisaunaan! //Ihanaa iltaa!! Muistakaa sytytellä kynttilöitä!

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSAINSTAGRAMISSA, JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Minusta on niin ihanaa, kun kesän lämpö ja syksyn värit ja tunnelma ovat tällä viikolla kohdanneet. Mieluummin nauttii syksystä näin kuin pimeässä vesisateessa, joka sekin on kohta edessä. Onneksi on kynttilät, viltit ja mieleinen koti ♥

  • 2.1

   sanoo

   Juuri tuo kohtaaminen on erityisen ihanaa. Täytyy nauttia nyt tällaisista päivistä ja illoista sillä kyllä se loputon vesisade jossain kohtaa iskee päälle ja ankea musta maa! Mutta nekin kuuluu asiaan ja on vaan kestettävä. 🙂

 2. 3

  sanoo

  Niin kaunista teidän uudessa kodissa! Itse en varmaan kykenis tuonne snäppiin laittamaan muita kuin mykkävideoita. Yksi mieheni hollantilainen työkaveri oli kerran tuumannut, että mulla on Nakke Nakuttajan ääni.. Ehkä en ois halunnut tietää :)!

  • 3.1

   sanoo

   Kiitos Hanna!
   Voi kuule… kauhistelin tyttärelle, että miten mä voin kuulostaa niin 12-vuotiaalle videoissa ja Neela totesi, että varmaan siksi kun siltä sä välillä kuulostat! 😀 Mut Nakke Nakuttaja on kyl aika paha! 🙂 Tuskin se pitää paikkaansa!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *