Syvempiä sävyjä

h&m home syksy 2014 1

Tänään on pitkästä aikaa tuntunut kunnolla kesälle ja toiveet helteiden palaamisesta on taas herätelty. Kesäisen päivän kunniaksi ihastellaan varsin syksyisiä kuvia, joita pysähdyin tuijottelemaan H&M Homen syksyn lehdistökuvia selaillessani. Vaikka sitä keväällä ja kesällä rakastaa vaaleita pintoja ja pohtii koko kodin vaalentamista, tulee mieleen kuinka syksyllä on ihana käpertyä syvempien sävyjen maailmaan, ihastella tummia seiniä ja mustiakin pintoja.

H&M Home on aika hienosti saanut luotua noista ranskan kielisistä teksteistä oman juttunsa, joka jo tunnistetaan. Aluksi tyynyissä, sitten muissakin tekstiileissä, astioissa ja koriste-esineissä. Pienissä määrin tykkään itsekin niistä kovasti, mutta ihan joka paikkaan en tekstejä ottaisi. Nuo pullot kuitenkin kelpuuttaisin kernaasti meillekin, vaikka syksyiseen sisustukseen.

h&m home syksy 2014 2

h&m home syksy 2014

Kuparia ja kultaa on tarjolla vielä seuraavanakin talvena, mikäli H&M Homea on uskominen. Viimeksi kuparin väriset kynttilänjalat taisivat myydä loppuun aika joutuin, mutta ehkä nyt on saatavana lisää ja uudenlaisia malleja. Aika makeasti nuo lämpimän metalliset sävyt sopii tummaa taustaa varten.

h&m home syksy 2014_

Iittalan Vitriini -rasiat ovat saaneet edullisempia pikkuserkkuja söpöistä pikkurasioista. Ehkä itse kuitenkin luotan alkuperäiseen ja hankin pienen Vitriinin isomman rasiani kaveriksi jossain kivassa sävyssä.

Nyt unohdetaan syksyiset sisustusmietteet toviksi ja keskitytään kesään, joka on palannut maisemiin! Eipä tarvita paljoakaan aurinkoa ja lämpöä, kun taas on niin kesäinen mieli ja eri iloista touhua. Täällä on tehty porukalla pyörälenkkejä ja kerätty kesän ensimmäiset kanttarellit iltapalaksi lenkkipolun varrelta, kivaa kesäelämää!

ps. Sattuisiko Etelä-Suomesta löytymään kimppakyytiä Asuntomessujen lehdistöpäivään ensi viikolla?? Muita bloggaajia kenties?

Kaikki kuvat: H&M Home

SEURAA BLOGIANI  FACEBOOKISSABLOGLOVINISSABLOGILISTALLA JA  PINTERESTISSÄ.

Kommentit
 1. 2

  linda sanoo

  Siis mistä nuo pienet lasipurkit postauksen lopussa on? Yritin katsoa h&m:n sivuilta, mutta en löytänyt…? Ne on ihania! 🙂

  • 2.1

   sanoo

   Ne ovat varmaankin vasta tulossa myyntiin myöhemmin kesällä, ovat siis syksyn mallistoa. Tai eihän sitä tiedä, tuleeko edes kaikki tuotteet Suomen markkinoille. 🙂 Pikkupurkit on kyllä suloiset!

 2. 3

  sanoo

  Mä kyttään päivittäin H&M:n nettisivuja että koska nuo puiset tuikkukupit ja lasirasiat tulee myyntiin 😀 Kupariset kynttilänjalat meni jo tilaukseen ja tykkään myös marmorijutuista. Kaikkea ne siellä keksii!

  • 3.1

   sanoo

   Mä en vielä ihan kyttäykseen ole langennut, mutta ihan yhdesti pienesti vaan kävin kurkistamassa, mitä siellä nyt on myynnissä! 😀 Jotain marmorista mä kyllä tarvitsisin… 🙂

 3. 4

  sanoo

  Mä en vaan jotenkin lämpene tuolle kuparille. Ei ole mun juttu. Hopean värisenä sen sijaan nuo kynttilänjalat näyttivät hyvältä.
  Tuo kimppakyyti Jyväskylään olisikin ollut hyvä ratkaisu (miksei se tullut mieleen itselleni). Minä päätin passata koko messut tänä vuonna. Ensi vuonna sitten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *