Synttärivalmisteluja

synttärilimutParin tunnin kuluttua talon valtaa lauma 10-vuotiaita ja täällä alkaa olla valmistelut ihan hyvällä mallilla. Viime vuonna tuunattiin limutölkkejä, tällä kertaa koristelluiksi joutui limupullot. Tällä kertaa koristeluiden kanssa on koitettu olla maltillisia, mutta onhan tänne jotain pientä värkätty. 🙂 Tarjolla on pääasiassa vain pientä naposteltavaa, mm. suklaasuukkoja ja turkinpippurimarenkeja sekä pikkupitsoja, joita täytyy kohta lähteä paistamaan. Kakkuna on synttärisankarin herkkua, nimittäin mutakakkua. Vähän eri muodossa vaan tällä kertaa… Toivotaan, ettei vesisade pilaa ulkoaktiviteettisuunnitelmia. Pian siis tiedossa lisääkin synttärijuttua, kunhan bileet saadaan juhlittua.

suklaasuukkoja viiksiviiri_turkinpippurimarengit

Kommentit
  1. 2

    Eea sanoo

    Voi mikä täydellinen ajoitus, meilläkin pitäisi heinäkuussa järjestää 8-vuotis juhlat. Mielelläni siis kuulisin minkälaista ohjelmaa teillä on ollut! Ja koristeet näyttivät tosi kivalta. Toivottavasti oli mukavat juhlat : )

  2. 4

    sanoo

    Näyttää hyvältä! Toivottavasti meni juhlat hyvin! Meillä menty samoissa merkeissä tänään, tosin tyttö ja 6-vuotis synttärit 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *